Metabond Kupa előzetes

A MARB nyugat régiójának első futamának képes-videós előzetese nevezési listával, időtervvel és pályarajzzal.
Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is az écsi Rábaringen a Metabond Kupával veszi kezdetét a Céltrans’97 Rally Sprint Bajnokság, mely egyben a MARB nyugati régiójának is az első futama lesz.

Az április 12.-ei Metabond Kupára 60 páros adta le a nevezését. A korábban népszerű nagy autók száma az idei évre lecsökkent a MARB-ban történt kategória változások miatt. Viszont az idei évtől a Céltrans’97 Rally Sprint Bajnokságban külön értékelésük is lesz az utcai gumival versenyzőknek.

Az Arrabona Rally Club idén egy új nyomvonalat alakított ki a pályán. Ezt a 9,4 km hosszú szakaszt kell a mezőnynek a shakedown után négyszer teljesítenie, hogy eldöntsék ki a leggyorsabb.

Időterv (Első gépkocsi ideje):
Shakedown: 10:52
Gyorsok: GY1: 12:07 GY2: 13:35 GY3: 15:03 GY4: 16:26
Díjkiosztó: kb. 19 óra

Előnevezési lista  Pályarajz

Korábbi képeink: 2014 2013

Korábbi videóink: 2013  Még több videó a Rábaringről
Tavalyi videónk:

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Loeb a Miskolc Rallyn!

Close