Metabond Kupa előzetes

A MARB nyugat régiójának első futamának képes-videós előzetese nevezési listával, időtervvel és pályarajzzal.
Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is az écsi Rábaringen a Metabond Kupával veszi kezdetét a Céltrans’97 Rally Sprint Bajnokság, mely egyben a MARB nyugati régiójának is az első futama lesz.

Az április 12.-ei Metabond Kupára 60 páros adta le a nevezését. A korábban népszerű nagy autók száma az idei évre lecsökkent a MARB-ban történt kategória változások miatt. Viszont az idei évtől a Céltrans’97 Rally Sprint Bajnokságban külön értékelésük is lesz az utcai gumival versenyzőknek.

Az Arrabona Rally Club idén egy új nyomvonalat alakított ki a pályán. Ezt a 9,4 km hosszú szakaszt kell a mezőnynek a shakedown után négyszer teljesítenie, hogy eldöntsék ki a leggyorsabb.

Időterv (Első gépkocsi ideje):
Shakedown: 10:52
Gyorsok: GY1: 12:07 GY2: 13:35 GY3: 15:03 GY4: 16:26
Díjkiosztó: kb. 19 óra

Előnevezési lista  Pályarajz

Korábbi képeink: 2014 2013

Korábbi videóink: 2013  Még több videó a Rábaringről
Tavalyi videónk:

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Loeb a Miskolc Rallyn!

Close