Meeke és Latvala kiesett

Egy újabb izgalmas napon van túl a Monte-Carlo Rally mezőnye, melynek a végén Ogier toronymagasan vezet.
A kilencedik, 51,55 km-s gyorsaságin Neuville gyorsabb volt Mikkelsennél, így megelőzte az összetettben és feljött a negyedik helyre. Sordo az egyik faluban egy jobbos kanyarban el találta a partoldalt az autó bal hátsó része megsérült. Ogier szakasz győzelmével már több mint 20 mp-s előnyt épített ki magának. A WRC2-ben Evans defektet kapott, amivel a kategóriája második helyére csúszott vissza.
A következő pályára Mikkelsen gumi választása bizonyult a legjobbnak, több mint 40 mp-t adott a második Ogiernek. A norvég ezzel ismét a negyedik helyen állt. Meeke az egyik kanyarban szélesen fordult és megütött valamit a Citroen hátuljával.

A szerviz után Latvala egy jobb kanyarban lecsúszott az útról és megjárta az árkot. Onnan kijövet egy embert is elsodort, úgy tudjuk nem sérült meg. A VW felfüggesztése megsérült. Ezt a gyorsaságit Meeke nyerte.
A következő pálya előtt Latvaláék kicserélték a törött lengőkart, de végül nem tudtak elrajtolni. Meeke is kalandozott a pálya mellett a szakasz után váltóhiba miatt ki kellett állnia a Monte-Carlo Rallyról. Vélhetően a kalandozás során tépte le valami az olajteknőt. A szakaszon a három Hyundai volt a leggyorsabb Neuville, Paddon és Sordo sorrendben. A mai utolsó szakaszt is behúzta a belga versenyző.

Ogiernek közel két perc előnye van a záró napon, de a második helyért még nagy csata lehet Mikkelsen és Neuville között, mivel köztük csak 12,5 mp. a különbség.

A Monte-Carlo Rally állása a harmadik napot követően:
1. Ogier 3:19:05.7 ó
2. Mikkelsen +1:59.6
3. Neuville +2:12.1
4. Östberg +4:25.8
5. Lefebvre +7:29.3
6. Bouffier +9:12.8
7. Tänak +10:42.2
8. Sordo +10:44.5
9. Evans + 15:54.1
10. Kremer + 17:51.1

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Szoros csata után Ogier az élen (videókkal)

Close