Meeke első győzelmét szerezte

Meeke első győzelmét szerezte a rally világbajnokságon, míg a Citroen a 2013-as Német Rally után nyert újra. Evans eső dobogóját szerezte.
A pénteki első szakaszon kellett félre állnia motorhiba miatt Ogiernek. A harmadik gyorsaságin Mikkelsennek is vissza kellett vennie, mert egy defekt után a felfüggesztés is megsérült, majd a következő pályán meg is állt. Az 5. gyorson Latvalának a váltóval gyűlt meg a baja, így Ostberg feljött a második helyre, csapattársa mögé.

Az Argentin Rally szombati napján az élmezőnyben csak annyi változás történt, hogy Sordo technikai problémák miatt a negyedikről a nyolcadik helyre csúszott vissza. A 9. szakaszon Paddon borult, amiben több néző is megsérült.

A vasárnapi penzum mindössze két gyorsasági volt a még versenyben lévőknek. Latvalának már az utolsó előtti szakasz előtt gondjai voltak és végül a szakaszon meg is állt a VW Polo. Ezzel Evans jött fel a harmadik helyre a két Citroenes mögé. Az utolsó gyorson Mikkelsen eltalált egy sziklát és megállt. Neuville is hibázott és ez a versenye végét jelentette. A Power Stage győzelmet Ogier szerezte meg, Sordo és Ostberg előtt. Meeke magabiztosan szerezte meg első WRC-s győzelmét, míg Evans az első dobogójának örülhetett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Kristoffersson és Szabó Krisztián nyert Montalegreben

Close