Meeke első győzelmét szerezte

Meeke első győzelmét szerezte a rally világbajnokságon, míg a Citroen a 2013-as Német Rally után nyert újra. Evans eső dobogóját szerezte.
A pénteki első szakaszon kellett félre állnia motorhiba miatt Ogiernek. A harmadik gyorsaságin Mikkelsennek is vissza kellett vennie, mert egy defekt után a felfüggesztés is megsérült, majd a következő pályán meg is állt. Az 5. gyorson Latvalának a váltóval gyűlt meg a baja, így Ostberg feljött a második helyre, csapattársa mögé.

Az Argentin Rally szombati napján az élmezőnyben csak annyi változás történt, hogy Sordo technikai problémák miatt a negyedikről a nyolcadik helyre csúszott vissza. A 9. szakaszon Paddon borult, amiben több néző is megsérült.

A vasárnapi penzum mindössze két gyorsasági volt a még versenyben lévőknek. Latvalának már az utolsó előtti szakasz előtt gondjai voltak és végül a szakaszon meg is állt a VW Polo. Ezzel Evans jött fel a harmadik helyre a két Citroenes mögé. Az utolsó gyorson Mikkelsen eltalált egy sziklát és megállt. Neuville is hibázott és ez a versenye végét jelentette. A Power Stage győzelmet Ogier szerezte meg, Sordo és Ostberg előtt. Meeke magabiztosan szerezte meg első WRC-s győzelmét, míg Evans az első dobogójának örülhetett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kristoffersson és Szabó Krisztián nyert Montalegreben

Close