Meeke első győzelmét szerezte

Meeke első győzelmét szerezte a rally világbajnokságon, míg a Citroen a 2013-as Német Rally után nyert újra. Evans eső dobogóját szerezte.
A pénteki első szakaszon kellett félre állnia motorhiba miatt Ogiernek. A harmadik gyorsaságin Mikkelsennek is vissza kellett vennie, mert egy defekt után a felfüggesztés is megsérült, majd a következő pályán meg is állt. Az 5. gyorson Latvalának a váltóval gyűlt meg a baja, így Ostberg feljött a második helyre, csapattársa mögé.

Az Argentin Rally szombati napján az élmezőnyben csak annyi változás történt, hogy Sordo technikai problémák miatt a negyedikről a nyolcadik helyre csúszott vissza. A 9. szakaszon Paddon borult, amiben több néző is megsérült.

A vasárnapi penzum mindössze két gyorsasági volt a még versenyben lévőknek. Latvalának már az utolsó előtti szakasz előtt gondjai voltak és végül a szakaszon meg is állt a VW Polo. Ezzel Evans jött fel a harmadik helyre a két Citroenes mögé. Az utolsó gyorson Mikkelsen eltalált egy sziklát és megállt. Neuville is hibázott és ez a versenye végét jelentette. A Power Stage győzelmet Ogier szerezte meg, Sordo és Ostberg előtt. Meeke magabiztosan szerezte meg első WRC-s győzelmét, míg Evans az első dobogójának örülhetett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Kristoffersson és Szabó Krisztián nyert Montalegreben

Close