Meeke az élről esett ki, Neuville az élen

A Korzika Rally fordulatokban gazdag szombati napot hozott.

 

A Korzika Rally szombati napján is négy gyorsasági volt a penzum.
Reggel Neuville kezdett a leggyorsabban, ezzel az összetettben 0,6 másodpercre megközelítette a második helyen álló Ogiert. Sordo is jó időt futott és feljött a negyedik helyre. Nem alakultak ilyen jól a dolgok Lefebvre számára, akinek meg kellett állni a pályán és rengeteg időt vesztett.
A következő gyorsot is Neuville húzta be, ezzel megelőzte Ogiert az összetettben. A tegnap hidraulika gondokkal küzdő Evans baleset miatt kiesett. Meeke a célba még beért, de füstölő autóval. Motorgondok miatt nem is tudták folytatni a versenyt.

A szerviz után Ogier egy szakaszgyőzelemmel eredt Neuville után a győzelemért. A szakasz után 2,2 másodperc volt a különbség közöttük. Neuville egyébként meg is pördült a szakaszon. A csata végül elmaradt, ugyanis a címvédőnek hidraulika gondjai voltak, így közel 40 másodpercet kapott a szakaszt megnyerő Neuvilletől.
Holnap nagy csata lehet még a harmadik helyért Sordo és Latvala között, hiszen csak 12 másodpercre vannak egymástól. Az idei negyedik versenyen holnap meglesz a negyedik győztes?

A WRC2-ben Mikkelsen továbbra is őrzi 1 perc körüli előnyét Suninennel szemben.

A Korzika Rally állása a szombati nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Meeke az élen Korzikán

Close