Meeke az élen Korzikán

A Korzika Rally pénteki történéseinek összefoglalója.

A Korzika Rally első napján négy gyorsasági várt az indulókra, melynek össztávja több mint 120 kilométer volt.
Reggel Meeke örülhetett az első részsikernek, több mint 5 másodpercet adott Ogiernek. Hanninen egész jó részidőket ment a pálya elején, az utolsó negyedén azonban eltalált egy hidat. az autó megsérült, a jobb hátulja még ki is gyulladt. A tűzet eloltották és el is indultak a második gyors felé, de végül nem tudtak elrajtolni. Ezt a szakaszt is Meeke nyerte Ogier és Neuville előtt.

A második kör első szakaszán Ogier 0,8 másodperccel gyorsabb volt Meekenél. Csapattársának, Tanaknak nem alakult ilyen jól a szakasz, ők leestek az útról és számukra véget ért a verseny. A negyedik gyors ismét Meeke-é lett, így több mint 10 másodperces előnnyel várhatja a holnapi napot. Neuville lemaradása a harmadik helyen már 25 másodperc. Evans egész nap hidraulika problémákkal küzdött.

A WRC2-ben Kopeckynek a kormányszervójával voltak gondok és még egy defektje is volt. Mikkelsen mind a négy szakaszt megnyerte, így több mint 1 perc előnnyel vezet.

A Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Herczigék nyertek Miskolcon

Close