Meeke az élen Korzikán

A Korzika Rally pénteki történéseinek összefoglalója.

A Korzika Rally első napján négy gyorsasági várt az indulókra, melynek össztávja több mint 120 kilométer volt.
Reggel Meeke örülhetett az első részsikernek, több mint 5 másodpercet adott Ogiernek. Hanninen egész jó részidőket ment a pálya elején, az utolsó negyedén azonban eltalált egy hidat. az autó megsérült, a jobb hátulja még ki is gyulladt. A tűzet eloltották és el is indultak a második gyors felé, de végül nem tudtak elrajtolni. Ezt a szakaszt is Meeke nyerte Ogier és Neuville előtt.

A második kör első szakaszán Ogier 0,8 másodperccel gyorsabb volt Meekenél. Csapattársának, Tanaknak nem alakult ilyen jól a szakasz, ők leestek az útról és számukra véget ért a verseny. A negyedik gyors ismét Meeke-é lett, így több mint 10 másodperces előnnyel várhatja a holnapi napot. Neuville lemaradása a harmadik helyen már 25 másodperc. Evans egész nap hidraulika problémákkal küzdött.

A WRC2-ben Kopeckynek a kormányszervójával voltak gondok és még egy defektje is volt. Mikkelsen mind a négy szakaszt megnyerte, így több mint 1 perc előnnyel vezet.

A Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Herczigék nyertek Miskolcon

Close