Maxime Martin első poleját szerezte

A belga versenyző pályafutása első DTM-es pole pozícióját szerezte ma Moszkvában. Petrov ismét utolsó lett.

A kvalifikáció első szakaszában kisebb meglepetésre az egyik BMW, Tomczykkal a volánnál is búcsúzott. Rajta kívül 4 mercedeses, Wehrlein, Paffett, Vietoris és a hazai pályán versenyző Petrov nem folytathatta az időmérőt.

A Q2-ben a többi Mercedes is befejezte a mai napot. Martin már itt megvillantotta magát, ugyanis ő volt a leggyorsabb. Akik nem jutottak a Q3-ba: Green, Glock, Ekström, Mortara, Félix da Costa, Wickens, Juncadella, Hand, Scheider és Di Resta.

Spengler lett a második az időmérőn. Fotó: DTM

A Q3-ban Rockenfeller nyitott az élen. Majd Spengler végül pedig Maxime Martin állt az élre. A BMW pilótája ezzel DTM-es pályafutása során először indulhat az élről holnap. Spengler végül kevesebb mint két századdal szorult a második pozícióba. Mögötte Müller és Rockenfeller ezredre azonos időt futott, de előbbié lesz a harmadik rajtkocka mivel ő futotta meg hamarabb ezt az időt. A sorrend mögöttük: Tambay, Farfus, a bajnokságot vezető Wittmann és Molina.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Fétávhoz ért a DTM
Close