Magyar sikerek a horvát szezonnyitón

A Horvát Rally Bajnokság szezonnyitóján szép magyar sikerek születtek. A verseny összefoglalója.

A 6. INA Rally Kumrovec mezőnyére négy gyorsasági várt ma. Kétszer kellett teljesíteni a Kladnik (11,67 km) és a Kumrovec (8,98 km) pályákat.
Az osztrák Niki Mayr-Melnhof Poldi Welsersheimb kettős a Ford Fiesta R5-tel magabiztosan, mind a négy gyorsaságit megnyerve diadalmaskodott. Tőlük 46,6 másodperccel lemaradva a Peugeot 208 R5-öt kormányzó Rok Turk végzett a második helyen. A dobogó legalsó fokára az első szakaszon még kisebb technikai problémákkal küzdő Juraj Sebalj állhatott fel.

Ami a magyarokat illeti, egészen az utolsó szakaszig úgy nézett ki, hogy a Szilágyi János-Váradi Alexandra egység fog a legelőkelőbb helyen végezni. Azonban az utolsó gyorsaságin kiesett a mitsubishis páros. Ezzel csapattársaik, Hideg Krisztián és Kerék István örökölte meg az abszolút negyedik helyet. Tőlük több mint 1 perccel lemaradva, az ötödik helyen finiselt a Puskádi János-Godor Barna duó.

A kétkerekes autók versenyét a Klausz Kristóf-Csányi Botond kettős nyerte a Peugeot 208 R2-vel. Abszolútban a 6. helyet szerezték meg. Locher János és Somogyi Tamás a Peugeot 106-tal a kategóriájuk 6., és az összetett 22. helyen fejezte be a horvát szezonnyitót.

Nem alakult jól a verseny a tavalyi győztes Kovács Antal-Istovics Gergő kettős számára, ugyanis már az első szakaszon kiállni kényszerültek.

A 6. INA Rally Kumrovec nem hivatalos végeredménye IDE kattintva megtekinthető.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
A Volvo is megnevezte 2017-es versenyzőit

Close