Magyar sikerek a horvát szezonnyitón

A Horvát Rally Bajnokság szezonnyitóján szép magyar sikerek születtek. A verseny összefoglalója.

A 6. INA Rally Kumrovec mezőnyére négy gyorsasági várt ma. Kétszer kellett teljesíteni a Kladnik (11,67 km) és a Kumrovec (8,98 km) pályákat.
Az osztrák Niki Mayr-Melnhof Poldi Welsersheimb kettős a Ford Fiesta R5-tel magabiztosan, mind a négy gyorsaságit megnyerve diadalmaskodott. Tőlük 46,6 másodperccel lemaradva a Peugeot 208 R5-öt kormányzó Rok Turk végzett a második helyen. A dobogó legalsó fokára az első szakaszon még kisebb technikai problémákkal küzdő Juraj Sebalj állhatott fel.

Ami a magyarokat illeti, egészen az utolsó szakaszig úgy nézett ki, hogy a Szilágyi János-Váradi Alexandra egység fog a legelőkelőbb helyen végezni. Azonban az utolsó gyorsaságin kiesett a mitsubishis páros. Ezzel csapattársaik, Hideg Krisztián és Kerék István örökölte meg az abszolút negyedik helyet. Tőlük több mint 1 perccel lemaradva, az ötödik helyen finiselt a Puskádi János-Godor Barna duó.

A kétkerekes autók versenyét a Klausz Kristóf-Csányi Botond kettős nyerte a Peugeot 208 R2-vel. Abszolútban a 6. helyet szerezték meg. Locher János és Somogyi Tamás a Peugeot 106-tal a kategóriájuk 6., és az összetett 22. helyen fejezte be a horvát szezonnyitót.

Nem alakult jól a verseny a tavalyi győztes Kovács Antal-Istovics Gergő kettős számára, ugyanis már az első szakaszon kiállni kényszerültek.

A 6. INA Rally Kumrovec nem hivatalos végeredménye IDE kattintva megtekinthető.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
A Volvo is megnevezte 2017-es versenyzőit

Close