Magyar sikerek a horvát szezonnyitón

A Horvát Rally Bajnokság szezonnyitóján szép magyar sikerek születtek. A verseny összefoglalója.

A 6. INA Rally Kumrovec mezőnyére négy gyorsasági várt ma. Kétszer kellett teljesíteni a Kladnik (11,67 km) és a Kumrovec (8,98 km) pályákat.
Az osztrák Niki Mayr-Melnhof Poldi Welsersheimb kettős a Ford Fiesta R5-tel magabiztosan, mind a négy gyorsaságit megnyerve diadalmaskodott. Tőlük 46,6 másodperccel lemaradva a Peugeot 208 R5-öt kormányzó Rok Turk végzett a második helyen. A dobogó legalsó fokára az első szakaszon még kisebb technikai problémákkal küzdő Juraj Sebalj állhatott fel.

Ami a magyarokat illeti, egészen az utolsó szakaszig úgy nézett ki, hogy a Szilágyi János-Váradi Alexandra egység fog a legelőkelőbb helyen végezni. Azonban az utolsó gyorsaságin kiesett a mitsubishis páros. Ezzel csapattársaik, Hideg Krisztián és Kerék István örökölte meg az abszolút negyedik helyet. Tőlük több mint 1 perccel lemaradva, az ötödik helyen finiselt a Puskádi János-Godor Barna duó.

A kétkerekes autók versenyét a Klausz Kristóf-Csányi Botond kettős nyerte a Peugeot 208 R2-vel. Abszolútban a 6. helyet szerezték meg. Locher János és Somogyi Tamás a Peugeot 106-tal a kategóriájuk 6., és az összetett 22. helyen fejezte be a horvát szezonnyitót.

Nem alakult jól a verseny a tavalyi győztes Kovács Antal-Istovics Gergő kettős számára, ugyanis már az első szakaszon kiállni kényszerültek.

A 6. INA Rally Kumrovec nem hivatalos végeredménye IDE kattintva megtekinthető.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
372
 Photos
712
 Followers
398
 Following
Maricsek Miklós-Bán Viktor
2017 ORC bajnok

#rallye #mitsubishilancer #motorsport #rally #evogram #canon #rallying #mnasz #rallysport #lancer #canonhun #rallycar #mitsubishimotors #abaliget #iloverally #evolutionsandralliarts #canonphoto #ilikerally #mitsubishifamily #rallyfanshu #evo9 #ralliartHétvégén idén utoljára Bakonyszentlászló Szlalom
Előzetes: www.rallyfans.hu

#slalom #lada #motorsport #autoslalom #vaz #canon #autosport #ladaracing #motorsportphotography #canon700d📷 #szlalom #bakonyszentlászló #canonhun #powerslide #ladasport #canononly #rallyfanshu #autovaz #canoneosHétvégén újra rallycross a Slovakiaringen
Előzetes:www.rallyfans.hu

#rallycross #slovakiaring #motorsport #rallycrossrx #hondacivic #canon #rallycrosscar #civic #autosport #racecar #thepowerofdreams #canon700d #mnasz #motorsportphotography #canonhun #motorsports #rallyfanshu #honda #hondanation
Ezt olvastad már?
A Volvo is megnevezte 2017-es versenyzőit

Close