Ma Szalayék kerültek bajba

A Selyemút Rally 8. szakaszának összefoglalója.

A Selyemút Rally indulóira a Bortala és Urumqi közötti 256,93 kilométeres szelektív várt.
Az idei verseny során másodszorra fordult elő, hogy nem egy Peugeot végzett az élen. Ezúttal Al Rajhi nyert a Minivel. 200 kilométer után még Peterhansel vezettet, végül 3. lett. Loeb második lett, míg Despres 4. Ezzel a két francia között csökkent a különbség az összetettben, de továbbra is Despres vezet. Vaszilyev még őrzi a 3. pozíciót, de Al Rajhi lemaradása már csak egy perc.

A Liszi László-Liszi Norbert kettős orvosolni tudta a tegnapi turbó gondokat és a kihagyott szakaszért kapott tetemes időbüntetéssel folytatni tudták a versenyt. Ma a 48. helyen értek be, összesítésben az 54. helyen állnak. A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős ma remekül kezdett, 88. kilométer után a 20. helyen álltak. Azonban utána beütött a krach. Egyenlőre nem tudjuk miért, de a következő pontot 71.-ként érték el. A célig ezen tudtak még javítani és az 57. helyen értek be, közel 4 óra hátránnyal. Ezzel az összesítésben is visszacsúsztak a 30. helyre.

A kamionosoknál Van Den Brink újabb szakaszt nyert a Renaulttal, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben. Mögötte három Kamaz ért be Mardeev, Shibalov és Sotnikov sorrendben. A tabellán Sotnikov a második megelőzve Shibalovot.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Green nyerte a második zandvoorti versenyt

Close