Ma Szalayék kerültek bajba

A Selyemút Rally 8. szakaszának összefoglalója.

A Selyemút Rally indulóira a Bortala és Urumqi közötti 256,93 kilométeres szelektív várt.
Az idei verseny során másodszorra fordult elő, hogy nem egy Peugeot végzett az élen. Ezúttal Al Rajhi nyert a Minivel. 200 kilométer után még Peterhansel vezettet, végül 3. lett. Loeb második lett, míg Despres 4. Ezzel a két francia között csökkent a különbség az összetettben, de továbbra is Despres vezet. Vaszilyev még őrzi a 3. pozíciót, de Al Rajhi lemaradása már csak egy perc.

A Liszi László-Liszi Norbert kettős orvosolni tudta a tegnapi turbó gondokat és a kihagyott szakaszért kapott tetemes időbüntetéssel folytatni tudták a versenyt. Ma a 48. helyen értek be, összesítésben az 54. helyen állnak. A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős ma remekül kezdett, 88. kilométer után a 20. helyen álltak. Azonban utána beütött a krach. Egyenlőre nem tudjuk miért, de a következő pontot 71.-ként érték el. A célig ezen tudtak még javítani és az 57. helyen értek be, közel 4 óra hátránnyal. Ezzel az összesítésben is visszacsúsztak a 30. helyre.

A kamionosoknál Van Den Brink újabb szakaszt nyert a Renaulttal, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben. Mögötte három Kamaz ért be Mardeev, Shibalov és Sotnikov sorrendben. A tabellán Sotnikov a második megelőzve Shibalovot.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Green nyerte a második zandvoorti versenyt

Close