Ma: Kicsi az esély a WTCC-s folytatásra

A kínai versenyző beszélt a folytatásról, ami szerint az LMP2-ben vagy a Formula-E-ben versenyezne jövőre.

A kínai versenyző a motorsport.com-nak adott nyilatkozatából kiderül, hogy nagyon kicsi az esély, hogy jövőre is a WTCC-ben versenyezzen. Bár a Sebastien Loeb Racingnél lenne autó és korábban arról szóltak a hírek, hogy a Citroen kínai importőrének támogatásával ott versenyezhetne, úgy látszik még sem valósul meg.

Ma Qing Hua tavaly debütált a WTCC-ben akkor csak öt hétvégén indult, de az oroszországi második versenyt sikerült megnyernie. Idén már teljes évet ment és márkatársai mögött a negyedik helyet szerezte meg. Idén is egy győzelmet szerzett, a Villa Real-i második futamon diadalmaskodott.

Ma a jövőjéről is beszélt: “Úgy gondolom az LMP2 egy jó opció lenne. Sok csapatnak van gyári kapcsolata, ami jó dolog. De őszintén szólva főleg a Formula–re koncentrálok. Az utcai versenyzés és az autók jellege miatt vonzó számomra.”

Ma Citroenes kapcsolatai révén a DS Virgin Racing lenne a legkézenfekvőbb megoldás, azonban oda már aláírt Sam Bird és Jean-Eric Vergne. “A DS Virgin volt a cél, de a csapat felelős a pilótákért és nem a Citroen.”-mondta Ma. Így a kínainak ott is más lehetőség után kell néznie.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
19. Mikulás Rallye képek és videó

Close