Ma: Kicsi az esély a WTCC-s folytatásra

A kínai versenyző beszélt a folytatásról, ami szerint az LMP2-ben vagy a Formula-E-ben versenyezne jövőre.

A kínai versenyző a motorsport.com-nak adott nyilatkozatából kiderül, hogy nagyon kicsi az esély, hogy jövőre is a WTCC-ben versenyezzen. Bár a Sebastien Loeb Racingnél lenne autó és korábban arról szóltak a hírek, hogy a Citroen kínai importőrének támogatásával ott versenyezhetne, úgy látszik még sem valósul meg.

Ma Qing Hua tavaly debütált a WTCC-ben akkor csak öt hétvégén indult, de az oroszországi második versenyt sikerült megnyernie. Idén már teljes évet ment és márkatársai mögött a negyedik helyet szerezte meg. Idén is egy győzelmet szerzett, a Villa Real-i második futamon diadalmaskodott.

Ma a jövőjéről is beszélt: “Úgy gondolom az LMP2 egy jó opció lenne. Sok csapatnak van gyári kapcsolata, ami jó dolog. De őszintén szólva főleg a Formula–re koncentrálok. Az utcai versenyzés és az autók jellege miatt vonzó számomra.”

Ma Citroenes kapcsolatai révén a DS Virgin Racing lenne a legkézenfekvőbb megoldás, azonban oda már aláírt Sam Bird és Jean-Eric Vergne. “A DS Virgin volt a cél, de a csapat felelős a pilótákért és nem a Citroen.”-mondta Ma. Így a kínainak ott is más lehetőség után kell néznie.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
19. Mikulás Rallye képek és videó

Close