Ma: Kicsi az esély a WTCC-s folytatásra

A kínai versenyző beszélt a folytatásról, ami szerint az LMP2-ben vagy a Formula-E-ben versenyezne jövőre.

A kínai versenyző a motorsport.com-nak adott nyilatkozatából kiderül, hogy nagyon kicsi az esély, hogy jövőre is a WTCC-ben versenyezzen. Bár a Sebastien Loeb Racingnél lenne autó és korábban arról szóltak a hírek, hogy a Citroen kínai importőrének támogatásával ott versenyezhetne, úgy látszik még sem valósul meg.

Ma Qing Hua tavaly debütált a WTCC-ben akkor csak öt hétvégén indult, de az oroszországi második versenyt sikerült megnyernie. Idén már teljes évet ment és márkatársai mögött a negyedik helyet szerezte meg. Idén is egy győzelmet szerzett, a Villa Real-i második futamon diadalmaskodott.

Ma a jövőjéről is beszélt: “Úgy gondolom az LMP2 egy jó opció lenne. Sok csapatnak van gyári kapcsolata, ami jó dolog. De őszintén szólva főleg a Formula–re koncentrálok. Az utcai versenyzés és az autók jellege miatt vonzó számomra.”

Ma Citroenes kapcsolatai révén a DS Virgin Racing lenne a legkézenfekvőbb megoldás, azonban oda már aláírt Sam Bird és Jean-Eric Vergne. “A DS Virgin volt a cél, de a csapat felelős a pilótákért és nem a Citroen.”-mondta Ma. Így a kínainak ott is más lehetőség után kell néznie.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
19. Mikulás Rallye képek és videó

Close