Lukyanuk nyert a Kanári-szigeteken, dobogós magyarok

Az ERC2 és az ERC3 dobogóján is állt magyar páros, míg Puskádiék az abszolútban szereztek pontot.
Reggel még a címvédő Kajetan Kajetanowicz kezdett a leggyorsabban, de a következő gyorson több mint fél percet kapott a szakaszt nyerő Lukyanuktól. A szerviz előtti utolsó gyorson újabb 34 mp hátrányt zsebelt be a rossz guminyomás miatt. A szerviz után még megpróbálta ledolgozni, de végül belátta, hogy jobb a biztos második hely. Így Lukyanuk nyert a Kanári-szigeteken, Kajetanowicz és Luis előtt.

Ami a magyarokat illeti a Puskádi-Godor kettős az abszolút 8. helyen fejezte be a versenyt a Skoda Fabia R5-tel. A Botka-Szeles páros a tegnapi kiesés után ma visszaállt a versenybe, végül a 42.helyen fejezték be a versenyt. ERC2-ben a Ranga-Bán duó a második helyen fejezte be a rallyt, ezzel első dobogójukat szerezték az ERC-ben. A kategória 5. helyén végzett az ifj. Érdi-Patkó duó szintén egy Mitsubishi Lancerral. Az ERC3-ban az Eb-re visszatérő Bessenyey-Berendi kettős a második helyen végzett. Ők egész nap hatalmasat csatáztak, hiszen a nap során sosem volt 4,3 mp-nél nagyobb előnyük a végül mögöttük végző török versenyző előtt. Az ERC3 7. helyén zárta a versenyt a Várkonyi-Csányi egység.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Ostberg az élről esett ki, Puskádi a legjobb magyar

Close