Lukyanuk nyert a Kanári-szigeteken, dobogós magyarok

Az ERC2 és az ERC3 dobogóján is állt magyar páros, míg Puskádiék az abszolútban szereztek pontot.
Reggel még a címvédő Kajetan Kajetanowicz kezdett a leggyorsabban, de a következő gyorson több mint fél percet kapott a szakaszt nyerő Lukyanuktól. A szerviz előtti utolsó gyorson újabb 34 mp hátrányt zsebelt be a rossz guminyomás miatt. A szerviz után még megpróbálta ledolgozni, de végül belátta, hogy jobb a biztos második hely. Így Lukyanuk nyert a Kanári-szigeteken, Kajetanowicz és Luis előtt.

Ami a magyarokat illeti a Puskádi-Godor kettős az abszolút 8. helyen fejezte be a versenyt a Skoda Fabia R5-tel. A Botka-Szeles páros a tegnapi kiesés után ma visszaállt a versenybe, végül a 42.helyen fejezték be a versenyt. ERC2-ben a Ranga-Bán duó a második helyen fejezte be a rallyt, ezzel első dobogójukat szerezték az ERC-ben. A kategória 5. helyén végzett az ifj. Érdi-Patkó duó szintén egy Mitsubishi Lancerral. Az ERC3-ban az Eb-re visszatérő Bessenyey-Berendi kettős a második helyen végzett. Ők egész nap hatalmasat csatáztak, hiszen a nap során sosem volt 4,3 mp-nél nagyobb előnyük a végül mögöttük végző török versenyző előtt. Az ERC3 7. helyén zárta a versenyt a Várkonyi-Csányi egység.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Ostberg az élről esett ki, Puskádi a legjobb magyar

Close