Loeb visszavágott Peterhanselnek

A Dakar Rally és az Africa Race mai történései.A Dakar Rally 5. szakaszán  Jujuy-Uyuni közötti 327 km volt a penzum az indulóknak. Ma már átment a mezőny Bolíviába és 4000 méteres magasságon is versenyeznek.

A motorosoknál a maraton szakasz második felvonásában Price volt a leggyorsabb. Mögötte az újonc létére egyre jobb formában motorozó Meo végzett, 12 mp-vel megelőzve Svitkot. Az erdélyi Gyenes Emánuel a 30., míg a vajdasági Saghmeister Gábor a 72. lett ma. Az összetettben előbbi a 23., utóbbi a 77. helyen van, miközben Gonqalves vezet.

Az autósoknál ismét elfoglalta a Peugeot az első három helyett. Loeb visszavágott Peterhanselnek és megnyerte a mai szelektívet. Mr. Dakar lett a harmadik, közéjük Sainz ékelődött be. Ezzel már az összetettben is a három Peugeot foglalja el a tabella elejét. A 188. km-nél Carlos Sousa lecsúszott az útról Mitubishijével.

A mamutoknál a WP4-nél Kolokmy vezet Nikolaev és Stacey előtt.

Az Africa Racen Amodjar–Akzsuzst közötti 445 km volt a mai táv. A motorosoknál Ullevalseter nyert e két Sousa előtt.

Az autósoknál Sabatier nyert. Mögötte Martin és Strugo végzett. A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős az Opel Mokkával elakadt az első ellenőrző pont után nem sokkal. Majd az önindító meghibásodása miatt nem tudtak elindulni. Telefonon kértek segítséget a csapattól és így sikerült a problémát orvosolni. Jelenleg még úton vannak.

A kamionosoknál a Kamazok bajba kerültek. A verseny során először Tomacek nyert a Tatraval, megelőzve Jacintot. Kuprianov lett a harmadik, míg Shibalov a negyedik. Az összesítésben továbbra is a Kamazok vezetnek. Kovácsék még szintén nem érték el a CP2-öt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
358
 Photos
704
 Followers
406
 Following
WRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photos
Ezt olvastad már?
Tom Coronel számára véget ért a Dakar

Close