Loeb visszavágott Peterhanselnek

A Dakar Rally és az Africa Race mai történései.A Dakar Rally 5. szakaszán  Jujuy-Uyuni közötti 327 km volt a penzum az indulóknak. Ma már átment a mezőny Bolíviába és 4000 méteres magasságon is versenyeznek.

A motorosoknál a maraton szakasz második felvonásában Price volt a leggyorsabb. Mögötte az újonc létére egyre jobb formában motorozó Meo végzett, 12 mp-vel megelőzve Svitkot. Az erdélyi Gyenes Emánuel a 30., míg a vajdasági Saghmeister Gábor a 72. lett ma. Az összetettben előbbi a 23., utóbbi a 77. helyen van, miközben Gonqalves vezet.

Az autósoknál ismét elfoglalta a Peugeot az első három helyett. Loeb visszavágott Peterhanselnek és megnyerte a mai szelektívet. Mr. Dakar lett a harmadik, közéjük Sainz ékelődött be. Ezzel már az összetettben is a három Peugeot foglalja el a tabella elejét. A 188. km-nél Carlos Sousa lecsúszott az útról Mitubishijével.

A mamutoknál a WP4-nél Kolokmy vezet Nikolaev és Stacey előtt.

Az Africa Racen Amodjar–Akzsuzst közötti 445 km volt a mai táv. A motorosoknál Ullevalseter nyert e két Sousa előtt.

Az autósoknál Sabatier nyert. Mögötte Martin és Strugo végzett. A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős az Opel Mokkával elakadt az első ellenőrző pont után nem sokkal. Majd az önindító meghibásodása miatt nem tudtak elindulni. Telefonon kértek segítséget a csapattól és így sikerült a problémát orvosolni. Jelenleg még úton vannak.

A kamionosoknál a Kamazok bajba kerültek. A verseny során először Tomacek nyert a Tatraval, megelőzve Jacintot. Kuprianov lett a harmadik, míg Shibalov a negyedik. Az összesítésben továbbra is a Kamazok vezetnek. Kovácsék még szintén nem érték el a CP2-öt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Tom Coronel számára véget ért a Dakar

Close