Loeb újabb szakaszt nyert

A Dakar Rally és az Africa Race mai történései.
A Termas de Rio Hondo és San Salvador de Juljuy közötti szakaszát is le kellett rövidíteni. A mai rövidebb táv: 190 km.

A motorosoknál Barreda Bort nyert ma. Mögötte Benavides és Gonqalves végzett. Az összetettben Barreda Bort vezet Svitko és Benavides előtt. Saghmeister Gábor a 80. lett ma, összességében a 85. helyen áll.

Az autósoknál ezúttal is Peugeot 1-2 lett és most is Loeb volt a leggyorsabb. Ma a tegnap bajba kerülő Sainz lett a második és a címvédő Al-Attiyah harmadikként finiselt. Az összetettben Loeb vezet De Villiers és Peterhansel előtt. Somfaiék a 78. helyen végeztek, a harmadik szakasz után a 76. helyen állnak.

A kamionosok mai szakaszát a rossz idő miatt megszakították.

Az Africa Racen 414 km várt az indulókra Sami–Amodjar között.

A motorosoknál kisebb meglepetés született, Ullevalseter csak a harmadik lett, Newland és Dubois is megelőzte. Az összetettben továbbra is a norvég vezet.

Az autósoknál Shagirov végzett az élen, őt Choiseau és Grigorov követte. a Szalay Balázs-Bunkoczi László duó az Opel Mokkával a 13.lett, közel háromnegyed óra hátránnyal. Az összetettben Szalayék tartják a nyolcadik helyüket, miközben Shagirov növelte előnyét.

A mamutoknál Shibalov, Kuprianov, Tomacek és Kovács volt a sorrend. Ehhez képest az összetettben csak annyi eltérés van, hogy ott Jacinto a harmadik.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Skoda Octavia Cup-ban indul Tim Gábor 2016-ban

Close