Loeb újabb szakaszt nyert

A Dakar Rally és az Africa Race mai történései.
A Termas de Rio Hondo és San Salvador de Juljuy közötti szakaszát is le kellett rövidíteni. A mai rövidebb táv: 190 km.

A motorosoknál Barreda Bort nyert ma. Mögötte Benavides és Gonqalves végzett. Az összetettben Barreda Bort vezet Svitko és Benavides előtt. Saghmeister Gábor a 80. lett ma, összességében a 85. helyen áll.

Az autósoknál ezúttal is Peugeot 1-2 lett és most is Loeb volt a leggyorsabb. Ma a tegnap bajba kerülő Sainz lett a második és a címvédő Al-Attiyah harmadikként finiselt. Az összetettben Loeb vezet De Villiers és Peterhansel előtt. Somfaiék a 78. helyen végeztek, a harmadik szakasz után a 76. helyen állnak.

A kamionosok mai szakaszát a rossz idő miatt megszakították.

Az Africa Racen 414 km várt az indulókra Sami–Amodjar között.

A motorosoknál kisebb meglepetés született, Ullevalseter csak a harmadik lett, Newland és Dubois is megelőzte. Az összetettben továbbra is a norvég vezet.

Az autósoknál Shagirov végzett az élen, őt Choiseau és Grigorov követte. a Szalay Balázs-Bunkoczi László duó az Opel Mokkával a 13.lett, közel háromnegyed óra hátránnyal. Az összetettben Szalayék tartják a nyolcadik helyüket, miközben Shagirov növelte előnyét.

A mamutoknál Shibalov, Kuprianov, Tomacek és Kovács volt a sorrend. Ehhez képest az összetettben csak annyi eltérés van, hogy ott Jacinto a harmadik.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
372
 Photos
712
 Followers
398
 Following
Maricsek Miklós-Bán Viktor
2017 ORC bajnok

#rallye #mitsubishilancer #motorsport #rally #evogram #canon #rallying #mnasz #rallysport #lancer #canonhun #rallycar #mitsubishimotors #abaliget #iloverally #evolutionsandralliarts #canonphoto #ilikerally #mitsubishifamily #rallyfanshu #evo9 #ralliartHétvégén idén utoljára Bakonyszentlászló Szlalom
Előzetes: www.rallyfans.hu

#slalom #lada #motorsport #autoslalom #vaz #canon #autosport #ladaracing #motorsportphotography #canon700d📷 #szlalom #bakonyszentlászló #canonhun #powerslide #ladasport #canononly #rallyfanshu #autovaz #canoneosHétvégén újra rallycross a Slovakiaringen
Előzetes:www.rallyfans.hu

#rallycross #slovakiaring #motorsport #rallycrossrx #hondacivic #canon #rallycrosscar #civic #autosport #racecar #thepowerofdreams #canon700d #mnasz #motorsportphotography #canonhun #motorsports #rallyfanshu #honda #hondanation
Ezt olvastad már?
Skoda Octavia Cup-ban indul Tim Gábor 2016-ban

Close