Loeb újabb szakaszt nyert

A Dakar Rally és az Africa Race mai történései.
A Termas de Rio Hondo és San Salvador de Juljuy közötti szakaszát is le kellett rövidíteni. A mai rövidebb táv: 190 km.

A motorosoknál Barreda Bort nyert ma. Mögötte Benavides és Gonqalves végzett. Az összetettben Barreda Bort vezet Svitko és Benavides előtt. Saghmeister Gábor a 80. lett ma, összességében a 85. helyen áll.

Az autósoknál ezúttal is Peugeot 1-2 lett és most is Loeb volt a leggyorsabb. Ma a tegnap bajba kerülő Sainz lett a második és a címvédő Al-Attiyah harmadikként finiselt. Az összetettben Loeb vezet De Villiers és Peterhansel előtt. Somfaiék a 78. helyen végeztek, a harmadik szakasz után a 76. helyen állnak.

A kamionosok mai szakaszát a rossz idő miatt megszakították.

Az Africa Racen 414 km várt az indulókra Sami–Amodjar között.

A motorosoknál kisebb meglepetés született, Ullevalseter csak a harmadik lett, Newland és Dubois is megelőzte. Az összetettben továbbra is a norvég vezet.

Az autósoknál Shagirov végzett az élen, őt Choiseau és Grigorov követte. a Szalay Balázs-Bunkoczi László duó az Opel Mokkával a 13.lett, közel háromnegyed óra hátránnyal. Az összetettben Szalayék tartják a nyolcadik helyüket, miközben Shagirov növelte előnyét.

A mamutoknál Shibalov, Kuprianov, Tomacek és Kovács volt a sorrend. Ehhez képest az összetettben csak annyi eltérés van, hogy ott Jacinto a harmadik.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
322
 Photos
685
 Followers
405
 Following
Két hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtmTCR Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#tcr #hondacivic #hungaroring #canonhun #tcrinternationalseries #m1ra #motorsport #touringcar #canonphotos #michelisz #civic #autorennen #hellenergy #canoneos #thepowerofdreams #motorsportphotography #rallyfanshu #hondaracing #mogyorod #hondalover #michelisznorbi #hondanation
Ezt olvastad már?
Skoda Octavia Cup-ban indul Tim Gábor 2016-ban

Close