Loeb újabb szakaszt nyert

A Dakar Rally és az Africa Race mai történései.
A Termas de Rio Hondo és San Salvador de Juljuy közötti szakaszát is le kellett rövidíteni. A mai rövidebb táv: 190 km.

A motorosoknál Barreda Bort nyert ma. Mögötte Benavides és Gonqalves végzett. Az összetettben Barreda Bort vezet Svitko és Benavides előtt. Saghmeister Gábor a 80. lett ma, összességében a 85. helyen áll.

Az autósoknál ezúttal is Peugeot 1-2 lett és most is Loeb volt a leggyorsabb. Ma a tegnap bajba kerülő Sainz lett a második és a címvédő Al-Attiyah harmadikként finiselt. Az összetettben Loeb vezet De Villiers és Peterhansel előtt. Somfaiék a 78. helyen végeztek, a harmadik szakasz után a 76. helyen állnak.

A kamionosok mai szakaszát a rossz idő miatt megszakították.

Az Africa Racen 414 km várt az indulókra Sami–Amodjar között.

A motorosoknál kisebb meglepetés született, Ullevalseter csak a harmadik lett, Newland és Dubois is megelőzte. Az összetettben továbbra is a norvég vezet.

Az autósoknál Shagirov végzett az élen, őt Choiseau és Grigorov követte. a Szalay Balázs-Bunkoczi László duó az Opel Mokkával a 13.lett, közel háromnegyed óra hátránnyal. Az összetettben Szalayék tartják a nyolcadik helyüket, miközben Shagirov növelte előnyét.

A mamutoknál Shibalov, Kuprianov, Tomacek és Kovács volt a sorrend. Ehhez képest az összetettben csak annyi eltérés van, hogy ott Jacinto a harmadik.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
330
 Photos
698
 Followers
403
 Following
#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracingETRC Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#etrc #truckrace #slovakiaring #mercedestruck #motorsport #camion #canon700d #fiaetrc #truckracing #mantruck #kamion #orechovapoton #kissnorbi #canon #motorsportphotography #trucksport #canonfamily #truck #rallyfanshu #canongram #trucks #canonsports #trucknation #instatruck #trucksofinstagram
Ezt olvastad már?
Skoda Octavia Cup-ban indul Tim Gábor 2016-ban

Close