Loeb nyert és újra vezet az összetettben

Az Africa Race és a Dakar Rally mai történései, utóbbin a kamionosoknál nagyon szoros a küzdelem. A mai tábor elérhetetlenné vált az esőzések miatt!

A Dakar Rally Uyuni és Salta közötti szakaszán is kénytelenek voltak változtatni a szervezők a megáradt folyók miatt.
A motorosoknál ma újabb Honda győzelem született. Ezúttal Barreda Bort volt utolérhetetlen, ez volt a második szakaszgyőzelme az idei Dakaron. Walkner lett a második, megelőzve Sunderlandot. Az abszolútban továbbra is Sunderland, Quintanilla és Van Beveren az első három sorrendje.

Az autósoknál az első két WP-nél még Peterhansel volt a leggyorsabb, de aztán Loeb rálépett a gázpedálra. Ezután WP-ről WP-re növelte az előnyét. Végül megszerezte a harmadik részsikerét az idei versenyen. Mögötte Peterhansel végzett 3 és fél perc hátránnyal. Ez azt eredményezi, hogy újra a kilencszeres rallyvilágbajnok vezet az abszolútban. Hogy teljes legyen az öröm az oroszlános márkánál, ma Despres lett a harmadik.
A kamionosoknál Van Den Brink nyert a Renaulttal, mögötte Villagra végzett az Ivecoval. Legjobb kamazosként Nikolaev lett a harmadik. Összetettben Sotnikov vezet, Nikoalev és De Rooy előtt. Az első három három percen belül van!

A rossz időjárás okozta földcsuszamlások miatt le kellett zárni a Salta felé vezető utat. Így a szervezőknek 200 kilométerrel korábban, Tilcarában kell egy ideiglenes tábort felállítaniuk.

Az Africa Race 8. szakaszán Tiwilit és Azougui közötti 425 kilométer volt a penzum.
Az autósoknál a francia Serradori volt a leggyorsabb. Vaszilyev ma több mint 20 percet kapott, de összetettben még így is másfél óra előnye van…
A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős a 13. helyen végzett az Opel Mokkával, ezzel továbbra is tartják a 10. helyet összetettben. A páros ma előbb elsüllyedt a homokban, majd a cél előtt nem sokkal defektet kaptak. Valamint 150 kilométert autóztak a kamionos Tomacek porában.
A legnagyobbaknál ismét Karginov volt a leggyorsabb a Kamazzal. A magyarok közül ma a Kovács Miklós-Czeglédi Péter-Ács László trió teljesített jobban, 5. helyen értek be, megelőzve a  Darázsi Zsolt-Szalai Norbert duót. Abszolútban is ez a sorrend.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Az Africa Racen 10 mp, míg a Dakar Rallyn 48 mp döntött a mai győzelemről!

Close