Loeb eltévedt, megbüntették

Közben Szalayék remekeltek a Selyemút Rally 12. szakaszán.

A tegnapi szakasz törlése után ma a Jiayuguan és Alashan közötti 666,92 kilométer várt az indulókra, melyből 425 kilométer volt a szelektív.
Az autósoknál ma Loeb volt a leggyorsabb, de nem örülhetett sokáig, mivel két útvonalpontot kihagyott és ezért négy óra büntetést kapott. Loeb a 10. helyre csúszott vissza abszolútban. Így ténylegesen a ma váltó gondokkal küzdő Despres örülhetett a mai győzelemnek és ezzel az összetettben közel fél óra előnye van a második helyezett Al-Rajhihoz képest. Al Rajhi ma is a második lett őt Vaszilyev követte, aki az abszolútban is feljött a dobogós pozícióba, hátránya 54 perc.

A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettősnek ma volt oka az örömre, mivel nagyon jól mentek a dűnés részen és a 16. helyen zárták a szakaszt. Az összetettben feljöttek a 36. helyre.

A kamionosoknál Nikolaev újabb győzelmet szerzett ma a Selyemút Rallyn a csőrös Kamazzal, de a nap igazi nyertese Mardeev volt. Ma második lett, de így is 17 percet adott a negyedikként beérő Van Den Brinknek, ezzel Mardeev átvette a vezetést az összetettben. A napot harmadikként záró Sotnikov is 14 percet adott a hollandnak, ezzel feljött a második helyre, míg Van Den Brink visszacsúszott a harmadik helyre. Sotnikov hátránya közel 8 perc, míg Van Den Brinknek már 12 és fél perc lemaradása van.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Székesfehérvár Rallye 2016

Close