Loeb a Miskolc Rallyn!

A klasszis maga ismerte el, hogy nem csak a Nagy Futamon és a WTCC hungaroringi állomásán láthatjuk.

A kilencszeres rally világbajnok Sebastien Loeb maga ismerte el, hogy a Monte Carlo Rally és a Rally Epernay de Champagne után újra rally versenyen fog indulni. Ezúttal azonban nem a világbajnokságon és nem is a francia bajnokságban, hanem a magyar bajokságban! Ugyanis a május 1-jén Budapesten megrendezendő Nagy Futam és a hungaroringi WTCC forduló előtt még belefér a klasszis idejébe, hogy április 24-26 között részt vegyen a Miskolc Rallyn. A versenyen nem a jól megszokott Citroën DS3 WRC-vel, hanem az R5-ös változattal fog indulni.

“Már viszket a tenyerem, jó lesz újra rally autóban ülni. Nem ismerem a magyar pályákat és a magyar élmezőnyt sem, így nem tudom mire számíthatok. Mindenesetre jó móka lesz a Miskolc Rally. Az igazán nagyszerű lenne ha ott is és a Hungaroringen is sikerülne nyernem.”-mondta Loeb.

Loeb érkezése kétségkívül meg kavarhatja a verseny alakulását, hiszen azt a Monte Carlo Rallyn is bizonyította, hogy nem felejtett el rally autót vezetni. Valamint az is biztos, hogy rengeteg néző fog miatta kilátogatni a versenyre.

Mi örülnénk ha Loeb indulna a Miskolc Rallyn, de ez csak április elsejei tréfa!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Eger Rallye 2015 képek és videó

Close