Loeb a Miskolc Rallyn!

Fotó: WTCC

A klasszis maga ismerte el, hogy nem csak a Nagy Futamon és a WTCC hungaroringi állomásán láthatjuk.

A kilencszeres rally világbajnok Sebastien Loeb maga ismerte el, hogy a Monte Carlo Rally és a Rally Epernay de Champagne után újra rally versenyen fog indulni. Ezúttal azonban nem a világbajnokságon és nem is a francia bajnokságban, hanem a magyar bajokságban! Ugyanis a május 1-jén Budapesten megrendezendő Nagy Futam és a hungaroringi WTCC forduló előtt még belefér a klasszis idejébe, hogy április 24-26 között részt vegyen a Miskolc Rallyn. A versenyen nem a jól megszokott Citroën DS3 WRC-vel, hanem az R5-ös változattal fog indulni.

“Már viszket a tenyerem, jó lesz újra rally autóban ülni. Nem ismerem a magyar pályákat és a magyar élmezőnyt sem, így nem tudom mire számíthatok. Mindenesetre jó móka lesz a Miskolc Rally. Az igazán nagyszerű lenne ha ott is és a Hungaroringen is sikerülne nyernem.”-mondta Loeb.

Loeb érkezése kétségkívül meg kavarhatja a verseny alakulását, hiszen azt a Monte Carlo Rallyn is bizonyította, hogy nem felejtett el rally autót vezetni. Valamint az is biztos, hogy rengeteg néző fog miatta kilátogatni a versenyre.

Mi örülnénk ha Loeb indulna a Miskolc Rallyn, de ez csak április elsejei tréfa!