Latvala nyitott az élen Svédországban

A Shakedownnal és a Super Speciallal kezdetét vette a Svéd Rally. A csütörtöki nap összefoglalója és egy videó róla.

A héten ült először a 2017-es Ford Fiesta WRC-jében Mads Ostberg, az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy megnyerte a délelőtti Shakedownt. Tőle mindössze egy tized másodperccel lemaradva, Craig Breen végzett másodikként a Citroen C3 WRC-vel. Harmadik leggyorsabbnak Hayden Paddon bizonyult. Ogier csak a 17. lett. Latvala elmondása szerint a Svéd Rallyn derülhet ki igazán, hol tart a Toyota. A bemelegítésen nem remekeltek, Latvala 10., míg Hanninen a 15. lett. Érdekesség, hogy a WRC2-ben az a Henning Solberg volt a leggyorsabb, aki szintén csak a héten tesztelte először Skoda Fabia R5 versenyautóját.

Este Karlstadtban a Super Special Staggel kezdődött meg a tényleges verseny. Suninen kicsit kalandozott a pálya szélén a Fiestaval. A WRC2-ben Veiby 1  másodperccel verte Solberget és Tidemandot. Ezzel hármas Skoda siker született. Paddon előbb majdnem megpördült, majd érintőre vette a belső íven lévő gumit. A végén Latvala és Ogier gurult a szinkronpályára. Latvala nem csak a címvédőnél volt gyorsabb, de az abszolút legjobb időt is megfutotta. Neuville lett a második a Hyundai-al, megelőzve csapattársát, Sordot. Ogier végül az ötödik lett.

Kövesd élő közvetítésünket (jobb oldalt a rövidhírek menüpont) a Svéd Rallyról!

Svéd Rally Szuper Special Stage eredmények:

Egy videó a Svéd Rally csütörtöki napjáról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Mészáros Attila: Lecsúsztunk az útról és emiatt a dobogóról is

Close