Latvala nyitott az élen Svédországban

A Shakedownnal és a Super Speciallal kezdetét vette a Svéd Rally. A csütörtöki nap összefoglalója és egy videó róla.

A héten ült először a 2017-es Ford Fiesta WRC-jében Mads Ostberg, az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy megnyerte a délelőtti Shakedownt. Tőle mindössze egy tized másodperccel lemaradva, Craig Breen végzett másodikként a Citroen C3 WRC-vel. Harmadik leggyorsabbnak Hayden Paddon bizonyult. Ogier csak a 17. lett. Latvala elmondása szerint a Svéd Rallyn derülhet ki igazán, hol tart a Toyota. A bemelegítésen nem remekeltek, Latvala 10., míg Hanninen a 15. lett. Érdekesség, hogy a WRC2-ben az a Henning Solberg volt a leggyorsabb, aki szintén csak a héten tesztelte először Skoda Fabia R5 versenyautóját.

Este Karlstadtban a Super Special Staggel kezdődött meg a tényleges verseny. Suninen kicsit kalandozott a pálya szélén a Fiestaval. A WRC2-ben Veiby 1  másodperccel verte Solberget és Tidemandot. Ezzel hármas Skoda siker született. Paddon előbb majdnem megpördült, majd érintőre vette a belső íven lévő gumit. A végén Latvala és Ogier gurult a szinkronpályára. Latvala nem csak a címvédőnél volt gyorsabb, de az abszolút legjobb időt is megfutotta. Neuville lett a második a Hyundai-al, megelőzve csapattársát, Sordot. Ogier végül az ötödik lett.

Kövesd élő közvetítésünket (jobb oldalt a rövidhírek menüpont) a Svéd Rallyról!

Svéd Rally Szuper Special Stage eredmények:

Egy videó a Svéd Rally csütörtöki napjáról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Mészáros Attila: Lecsúsztunk az útról és emiatt a dobogóról is

Close