Latvala nyert Mexikóban

A mai programban szerepelt az idei szezon leghosszabb gyorsaságija, ahogyan várható volt nem történt változás az élen.
Ma mindössze két gyorsasági várt a Mexikó Rally még versenyben lévő egységeire. Ebből azonban az egyik a Guanajuato volt, ami a WRC idei szezonjának a leghosszabb gyorsaságija a maga 80 kilométerével. A szakasz végére a többségnek már kisebb-nagyobb gondjai voltak a fékekkel. Végül Ogier nyert, ő is több mint 48 percet töltött a szakaszon. Latvala 25 másodperccel maradt le a címvédőtől, míg Paddon a Hyundaial már több mint egy percet kapott. A Power Stage is Ogier győzelmével zárult, Latvalát és Paddont előzte meg.

Latvala jól használta ki, hogy az idei két kiesése miatt hátrébb rajtolt, miközben Ogier a pályát takarította. A finn versenyzőnek mindenképpen szüksége volt erre a győzelemre, hogy helyre billentse a lelkivilágát. Ez pályafutása 16. győzelme volt. Latvalához hasonlóan Camilli is először ért célba idén. A VW idei harmadik győzelmét, míg a Hyundai harmadik dobogóját szerezte.

A WRC2-ben a finn Suninen nyert a Skodával.

Mexikó Rally végeredmény:
1. Jari-Matti Latvala Volkswagen 4:25:57.4
2. Sebastien Ogier Volkswagen +1:05.7
3. Dani Sordo Hyundai +3:37.9
4. Mads Ostberg Ford +5:36.4
5. Hayden Paddon Hyundai +6:22.6
6. Ott Tanak Ford +09:59.5
7. Martin Prokop Ford +12:58.5
8. Lorenzo Bertelli Ford +14:09.6
9. Teemu Suninen Skoda +18:01.8

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
CEZ Rallycross Slovakiaring 2016 előzetes

Close