Latvala nyert Mexikóban

A mai programban szerepelt az idei szezon leghosszabb gyorsaságija, ahogyan várható volt nem történt változás az élen.
Ma mindössze két gyorsasági várt a Mexikó Rally még versenyben lévő egységeire. Ebből azonban az egyik a Guanajuato volt, ami a WRC idei szezonjának a leghosszabb gyorsaságija a maga 80 kilométerével. A szakasz végére a többségnek már kisebb-nagyobb gondjai voltak a fékekkel. Végül Ogier nyert, ő is több mint 48 percet töltött a szakaszon. Latvala 25 másodperccel maradt le a címvédőtől, míg Paddon a Hyundaial már több mint egy percet kapott. A Power Stage is Ogier győzelmével zárult, Latvalát és Paddont előzte meg.

Latvala jól használta ki, hogy az idei két kiesése miatt hátrébb rajtolt, miközben Ogier a pályát takarította. A finn versenyzőnek mindenképpen szüksége volt erre a győzelemre, hogy helyre billentse a lelkivilágát. Ez pályafutása 16. győzelme volt. Latvalához hasonlóan Camilli is először ért célba idén. A VW idei harmadik győzelmét, míg a Hyundai harmadik dobogóját szerezte.

A WRC2-ben a finn Suninen nyert a Skodával.

Mexikó Rally végeredmény:
1. Jari-Matti Latvala Volkswagen 4:25:57.4
2. Sebastien Ogier Volkswagen +1:05.7
3. Dani Sordo Hyundai +3:37.9
4. Mads Ostberg Ford +5:36.4
5. Hayden Paddon Hyundai +6:22.6
6. Ott Tanak Ford +09:59.5
7. Martin Prokop Ford +12:58.5
8. Lorenzo Bertelli Ford +14:09.6
9. Teemu Suninen Skoda +18:01.8

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
CEZ Rallycross Slovakiaring 2016 előzetes

Close