Lappi vezet a Rally Liepajan, Hadik a legjobb magyar

bigm__FB_3543Izgalmas versenyt hozott a rally Európa-bajnokság idei második versenyének első napja. Lappi az utolsó szakaszon állt az élre, a magyarok közül Hadikék állnak a legjobban.Bryan Bouffier kezdett a leggyorsabban a Rally Liepajan, de a következő szakaszon kénytelen volt a Citröen motorhibája miatt kiállni. Így a második szakaszt megnyerő Gryazin állt az élre az első kör végén. Ekkor Lappi állt a második helyen, megelőzve Breent. Érdekesség, hogy Cerny egy Peugeot 208 R2-vel az abszolút hatodik helyen állt.
A harmadik szakaszon Kajetanowicz feljött a harmadik helyre. Lappi fokozatosan dolgozta le a hátrányát.
Az utolsó kör elején Breen visszavette a dobogó alsó fokát Kajetanowicz-tól. Az utolsó szakaszon Lappi közel 20 mp-t adott Gryazinnak és 2,6 mp-vel átvette a vezetést. Wiegand is jót ment ezen a szakaszon és feljött a negyedik helyre.

bigm__FB_3543

Fotó: www.fiaerc.com

A magyarok közül a Hadik-Kertész páros kezdett a legjobban, akik az első kör után a 9. helyen álltak, míg a szériaautó kupában a 3.-ak voltak. A Lukács “Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk duónak a második szakaszon technikai gondjaik voltak és még egy defektet is kaptak. A Klausz-Kecskeméti páros a 47. helyen állt. A következő kör végére Hadikék visszacsúsztak a 15. helyre, Csucsuék tartották a 25. helyet, míg Klauszék két helyet javítottak. Hadikék a nap végén is ezt a pozíciót birtokolták. Csucsuék viszont feljöttek a 18. helyre, Klauszék pedig a 41.-re.

A Rally Liepaja állása az első nap után:
1. Lappi
2. Gryazin +2.6
3. Breen +59,2

15. Hadik +4:47,1 (Szériaautó kupa 7.)
18. Csucsu +5:10,2 (Szériaautó kupa 8.)
41. Klausz +15:02,6 (Kétkerekes kupa 15.)

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
A Forma-1 legrondább autói (videóval)
Close