Lappi nyerte a Rally Liepajat, Klausz célba ért (videóval)

bigm__rl17107Egy kevésbé izgalmas nap után Lappi bezsebelte második ERC győzelmét. A magyarok közül egyedül Klauszék értek célba.Lappi már a nyitó szakasz után elvesztette vezető pocizóját. Gryazin 0,8 mp-vel vette át a vezetést az orosz fiú. A finn nem hagyta annyiba és a következő három szakaszt megnyerte, ezzel több mint 25 mp előnnyel az élre állt, amit a verseny végéig meg is tartott. Ezt követően az élmezőnyben nem történt érdemi változás az összetettben. Lappi mögött Gryazin lett a második, aki érthetően nagyon boldog volt az eredmény miatt. Breen lett a harmadik megelőzve Kajetanowiczot. Wiegand a másik gyári Skodaval az ötödik lett.

bigm__rl17107

Fotó: www.fiaerc.com

Nem alakult jól a magyarok számára a verseny. A Hadik-Kertész kettős motor hiba miatt, míg a Lukács “Csucsu” Kornél-Mestreházi Márk kettős baleset miatt adta fel a versenyt. A tatai kettős lecsúszott az útról és kitört a Lancer kereke. A Klausz-Kecskeméti páros az abszolút 32. és a kétkerekes kupa 3. helyén fejezte be a versenyt.
A 2WD kupában és a junioroknál Cerny, míg a szériaautók között Vorobjovs diadalmaskodott.

A Rally Liepaja végeredménye:
1. Lappi
2. Gryazin +34.7
3. Breen +1:36.8
4. Kajetanowicz +2:25.5
5. Wiegand +3:16.1

Végül pedig egy rövid, de hangulatos videó a versenyről, amibe Hadik és Csucsu is belefért:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Lappi vezet a Rally Liepajan, Hadik a legjobb magyar
Close