Kulcsár Balázs: Idén már az összes versenyen ott tudunk lenni

Kulcsár Balázzsal beszélgettem a tavalyi szezonjukról valamint szóba került az idei év is.
-Hogyan értékeled a tavalyi szezonotokat?
-Tavaly már majdnem teljes szezont tudtunk menni, itt a nyugati régióban. Csak egy versenyünk ment el műszaki hiba miatt.

-Melyik volt az év legjobb és legrosszabb versenye nektek?
A legrosszabb versenyünk a Rábaringen volt az év első versenyén sajnos eltörött a váltótartó bakunk. De ez leginkább az én hibámból történt. Eredmény szempontjából az utolsó verseny, Lábatlan sikerült a legjobban.

-Kicsit kanyarodjunk vissza a múltba! Hogy kerültél kapcsolatba a rallyval valamint mikor és mivel kezdtél versenyezni?
Még mielőtt megszülettem volna már kapcsolatban voltunk. 🙂 Az első versenyem egy szlalomverseny volt 2005-ben talán. Az első versenyautóm egy 323-as Mazda volt.

-Melyik a kedvenc gyorsaságid és miért?
-Ezt a Bajna-Lábatlant kipróbálnám emberi körülmények között, ez nagyon tetszene.

-Mik a terveitek az idei évre?
-Az idén már az összes versenyen ott tudunk lenni. Idén is a Skodával fogunk menni és ha tényleg lesz igazi N csoport akkor talán több sikerélményünk is lesz idén. 🙂

P&P Logistic s.r.o.

kulcsarszponzor

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
A Svéd Rally első napja után Ogier vezet

Close