Kristoffersson és Szabó Krisztián nyert Montalegreben

Kristoffersson nyerte a 2015-ös szezon első rallycross világbajnoki futamát. S1600-ban Szabó Krisztián nyert!
Portugáliában Montalegreben rendezték a 2015-ös rallycross világbajnokság első versenyét. A szombati két előfutam után Andreas Bakkerud vezetett Petter Solberg és Timmy Hansen előtt.

A harmadik előfutamokat Hansen nyerte Bakkerud és Kristoffersson előtt, míg a negyediken Solberg volt a leggyorsabb Ekströmöt és Kristofferssont megelőzve. Az előfutamok után így Solberg, Hansen, Bakkerud volt az első három sorrendje.

Az első elődöntőben Solberg nyert szoros csatában megelőzve Bakkerudot. Andersson lett a harmadik. A második elődöntőben Kristoffersson nyert Hansen és Jeanney előtt.

A döntőben Jochen Kristoffersson megelőzte a címvédő Solberget. További sorrend: Hansen, Jeanney, Bakkerud és Andersson.

A S1600-ban Luigi egész hétvégén küzdött a technikával az előfutamok után a 12. helyen állt, míg Szabó Krisztián 8.-ként jutott tovább. Az elődöntőben saját futamát megnyerte Szabó Krisztián, míg Lugi a 4. lett. Szabó Krisztián nem állt meg ennyinél, a döntőt is megnyerte! Gratulálunk!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Herczig nyerte a Miskolc Rallyt

Close