Kristoffersson és Szabó Krisztián nyert Montalegreben

Kristoffersson nyerte a 2015-ös szezon első rallycross világbajnoki futamát. S1600-ban Szabó Krisztián nyert!
Portugáliában Montalegreben rendezték a 2015-ös rallycross világbajnokság első versenyét. A szombati két előfutam után Andreas Bakkerud vezetett Petter Solberg és Timmy Hansen előtt.

A harmadik előfutamokat Hansen nyerte Bakkerud és Kristoffersson előtt, míg a negyediken Solberg volt a leggyorsabb Ekströmöt és Kristofferssont megelőzve. Az előfutamok után így Solberg, Hansen, Bakkerud volt az első három sorrendje.

Az első elődöntőben Solberg nyert szoros csatában megelőzve Bakkerudot. Andersson lett a harmadik. A második elődöntőben Kristoffersson nyert Hansen és Jeanney előtt.

A döntőben Jochen Kristoffersson megelőzte a címvédő Solberget. További sorrend: Hansen, Jeanney, Bakkerud és Andersson.

A S1600-ban Luigi egész hétvégén küzdött a technikával az előfutamok után a 12. helyen állt, míg Szabó Krisztián 8.-ként jutott tovább. Az elődöntőben saját futamát megnyerte Szabó Krisztián, míg Lugi a 4. lett. Szabó Krisztián nem állt meg ennyinél, a döntőt is megnyerte! Gratulálunk!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
357
 Photos
703
 Followers
407
 Following
Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photosOktóber 7-8. MARB Bajna-Lábatlan

#rallye #lada #motorsport #rally #ba3 #mnasz #rallysprint #vfts #bajna #rallycar #ladaracing #rallysport #vaz #rallying #ladavfts #kordaracing #rallypassion #ladasport #rallylife #autovaz #rallyfanshu
Ezt olvastad már?
Herczig nyerte a Miskolc Rallyt

Close