Kristoffersson és Szabó Krisztián nyert Montalegreben

Kristoffersson nyerte a 2015-ös szezon első rallycross világbajnoki futamát. S1600-ban Szabó Krisztián nyert!
Portugáliában Montalegreben rendezték a 2015-ös rallycross világbajnokság első versenyét. A szombati két előfutam után Andreas Bakkerud vezetett Petter Solberg és Timmy Hansen előtt.

A harmadik előfutamokat Hansen nyerte Bakkerud és Kristoffersson előtt, míg a negyediken Solberg volt a leggyorsabb Ekströmöt és Kristofferssont megelőzve. Az előfutamok után így Solberg, Hansen, Bakkerud volt az első három sorrendje.

Az első elődöntőben Solberg nyert szoros csatában megelőzve Bakkerudot. Andersson lett a harmadik. A második elődöntőben Kristoffersson nyert Hansen és Jeanney előtt.

A döntőben Jochen Kristoffersson megelőzte a címvédő Solberget. További sorrend: Hansen, Jeanney, Bakkerud és Andersson.

A S1600-ban Luigi egész hétvégén küzdött a technikával az előfutamok után a 12. helyen állt, míg Szabó Krisztián 8.-ként jutott tovább. Az elődöntőben saját futamát megnyerte Szabó Krisztián, míg Lugi a 4. lett. Szabó Krisztián nem állt meg ennyinél, a döntőt is megnyerte! Gratulálunk!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Herczig nyerte a Miskolc Rallyt

Close