Kizárták a Hondákat a magyarországi és marokkói versenyekből

A régóta húzódó vizsgálat végére került pont tegnap este.

Először a hungaroringi forduló után kezdte vizsgálni a Hondák padlólemezét az FIA. Akkor szabályosnak találták őket és a gyári Honda illetve a Zengő Motorsport is megtarthatta a pontjait. A marokkói verseny után újra előkerült a téma. Tegnap este a testület meghozta a döntését: a Hondákat kizárják a hungaroringi és marokkói versenyből, mivel a padlólemez nem felel meg a szabályoknak.

A kizárással Ficza Feri elveszti a Hungaroringen megszerzett első WTCC-s pontjait, míg Michelisz Norbi a keservesen megszerzett egy pontot valamint a marokkói dobogót is. A bajnokságban az eddig második helyen álló Tiago Monteiro két dobogót, míg Rob Huff a marokkói győzelmét veszíti el a további pontok mellett. Monteiro 47, Huff 49, Michelisz Norbi 33 és Ficza Feri 2 ponttól esik így el.

A Honda fellebbezni fog a döntés ellen.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Egy magyar páros az Azori-szigeteken, négy magyar páros eddig az Ypres Rallyn

Close