Kiss Pál Tomi Kenneth Hansen csapatával mutatkozik be a rallycross Eb-n

Októberben a rallycross Európa-bajnokság szezonzáróján Kiss Pál Tamás egy Peugeot 208-assal bizonyíthat.
Kiss Pál Tomi az idén váltott rallycrossra a forma autózás után. Már az év elején is tervben volt a nemzetközi szereplés a magyar bajnokság mellett. A nyár elején a németországi versenyen úgy volt, hogy indul, de az utolsó pillanatban vissza kellett lépnie. Így végül csak nézőként volt jelen.

Azonban október 17-18. között az olaszországi Franciacorta pályán végre bemutatkozhat az Eb-n is. Az autót a tizennégyszeres Európa-bajnok Kenneth Hansen fiókcsapata, a Hansen Talent Developement biztosítja. Tomi az autót egy hónapja már tesztelte Svédországban, akkor Timmy és Kenneth Hansentől is kapott tanácsot.

Tomi korábban sosem versenyzett Franciacortan, így a legfontosabb a tapasztalatszerzés lesz, de természetesen szeretné ha össze jönne egy jó helyezés.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Neste Puistohulmi Ralli-Laihia (F-Cup) videó

Close