Kiss Pál Tomi Kenneth Hansen csapatával mutatkozik be a rallycross Eb-n

Októberben a rallycross Európa-bajnokság szezonzáróján Kiss Pál Tamás egy Peugeot 208-assal bizonyíthat.
Kiss Pál Tomi az idén váltott rallycrossra a forma autózás után. Már az év elején is tervben volt a nemzetközi szereplés a magyar bajnokság mellett. A nyár elején a németországi versenyen úgy volt, hogy indul, de az utolsó pillanatban vissza kellett lépnie. Így végül csak nézőként volt jelen.

Azonban október 17-18. között az olaszországi Franciacorta pályán végre bemutatkozhat az Eb-n is. Az autót a tizennégyszeres Európa-bajnok Kenneth Hansen fiókcsapata, a Hansen Talent Developement biztosítja. Tomi az autót egy hónapja már tesztelte Svédországban, akkor Timmy és Kenneth Hansentől is kapott tanácsot.

Tomi korábban sosem versenyzett Franciacortan, így a legfontosabb a tapasztalatszerzés lesz, de természetesen szeretné ha össze jönne egy jó helyezés.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Neste Puistohulmi Ralli-Laihia (F-Cup) videó

Close