Kiss Norbi újra nyert a Hungaroringen, Hansen nyert Lohéacban

Kiss Norbi egy első és második helyezést szerzett ma a Hungaroringen. Közben a rallycross világbajnokság francia fordulóján Hansen diadalmaskodott.
Kiss Norbi ma ott folytatta, ahol tegnap abba hagyta. Az időmérőn ismét bő egy másodperccel volt gyorsabb a második helyezettnél. Aki ezúttal Hahn volt, Lacko a harmadik lett.

Az első futam rajtjánál a címvédő jól jött el és megőrizte a vezetést. A második kör után már több mint 2 másodperc volt az előnye Hahnnal szemben. A harmadik körben a sikán után Lacko félreállt és lángok csaptak fel a kamionból. Az oltás és a mentés idejére megszakították a versenyt. A fél órás szünet után Norbi ismét megtartotta a vezetést a rajt után. A harmadik helyre Lacko kiesésével Halm jött fel. A futam végéig nem változott a sorrend, így Kiss Norbi újabb rajt-cél győzelmet aratott.

Kamion EB a Hungaroringen 2015

A szombati képeink megtekintéséhez kattints képre!

A második futamra Lacko szerelői összerakták a kamiont. Kiss Norbi a 8. helyről indult a fordított rajtrács miatt. A rajt után Norbi előbb Hahnnal, majd Lackoval csatázott nagyot. Végül tartani tudta utóbbit. Utána Halmot vadászta le, majd a sikán előtt Hahnt is kifékezte. A következő akit levadászott Lohr volt. Ekkor Vrsecky és Janiec volt előtte. Utóbbit mindketten hamar megelőzték, majd három körrel a vége előtt Vrsecky a második kanyart túl szélesen vette és Norbi ezt ki is használta. Ezzel feljött a második helyre. Az élen álló Albacetét azonban már nem tudta utolérni.

Kiss Norbi így mind a négy hungaroringi versenyt a dobogón fejezte be. Az összetettben Hahn feljött a második helyre, de az ő hátránya is 119 pont, míg a harmadik Lackoé 120.

Közben a rallycross világbajnokság mezőnye Franciaországban versenyzett. A harmadik előfutamban Solberg bizonyult a legjobbnak, míg a negyedikben Kristoffersson. Az első elődöntőben Hansen nyert Ekström és Dubourg előtt. A második elődöntőben Solberg nyert Kristoffersson és Larsson előtt. A döntőben aztán Solberg nem bírt Hansennel, így második lett. Dubourg állhatott a dobogó alsó fokára.
Kárai Tamás az előfutamok alapján a 25. helyen végzett. Szabó Krisztiánnak ezúttal nem sikerült a döntőbe jutás. Az első előfutamban az 5. helyen végzett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kiss Norbi futamot nyert a Hungaroringen! Beszámoló és képek

Close