Kiss Norbi újra nyert a Hungaroringen, Hansen nyert Lohéacban

Kiss Norbi egy első és második helyezést szerzett ma a Hungaroringen. Közben a rallycross világbajnokság francia fordulóján Hansen diadalmaskodott.
Kiss Norbi ma ott folytatta, ahol tegnap abba hagyta. Az időmérőn ismét bő egy másodperccel volt gyorsabb a második helyezettnél. Aki ezúttal Hahn volt, Lacko a harmadik lett.

Az első futam rajtjánál a címvédő jól jött el és megőrizte a vezetést. A második kör után már több mint 2 másodperc volt az előnye Hahnnal szemben. A harmadik körben a sikán után Lacko félreállt és lángok csaptak fel a kamionból. Az oltás és a mentés idejére megszakították a versenyt. A fél órás szünet után Norbi ismét megtartotta a vezetést a rajt után. A harmadik helyre Lacko kiesésével Halm jött fel. A futam végéig nem változott a sorrend, így Kiss Norbi újabb rajt-cél győzelmet aratott.

Kamion EB a Hungaroringen 2015

A szombati képeink megtekintéséhez kattints képre!

A második futamra Lacko szerelői összerakták a kamiont. Kiss Norbi a 8. helyről indult a fordított rajtrács miatt. A rajt után Norbi előbb Hahnnal, majd Lackoval csatázott nagyot. Végül tartani tudta utóbbit. Utána Halmot vadászta le, majd a sikán előtt Hahnt is kifékezte. A következő akit levadászott Lohr volt. Ekkor Vrsecky és Janiec volt előtte. Utóbbit mindketten hamar megelőzték, majd három körrel a vége előtt Vrsecky a második kanyart túl szélesen vette és Norbi ezt ki is használta. Ezzel feljött a második helyre. Az élen álló Albacetét azonban már nem tudta utolérni.

Kiss Norbi így mind a négy hungaroringi versenyt a dobogón fejezte be. Az összetettben Hahn feljött a második helyre, de az ő hátránya is 119 pont, míg a harmadik Lackoé 120.

Közben a rallycross világbajnokság mezőnye Franciaországban versenyzett. A harmadik előfutamban Solberg bizonyult a legjobbnak, míg a negyedikben Kristoffersson. Az első elődöntőben Hansen nyert Ekström és Dubourg előtt. A második elődöntőben Solberg nyert Kristoffersson és Larsson előtt. A döntőben aztán Solberg nem bírt Hansennel, így második lett. Dubourg állhatott a dobogó alsó fokára.
Kárai Tamás az előfutamok alapján a 25. helyen végzett. Szabó Krisztiánnak ezúttal nem sikerült a döntőbe jutás. Az első előfutamban az 5. helyen végzett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Kiss Norbi futamot nyert a Hungaroringen! Beszámoló és képek

Close