Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok!

A mai jaramai első versenyen Kiss Norbi bebiztosította a második kamionos Európa-bajnoki címét!

Kiss Norbi a jaramai első verseny előtt 149 ponttal vezette a bajnokságot, így már az első versenyen bebiztosíthatta az újabb Európa-bajnoki címet. Ehhez mindössze annyit kellett tennie, hogy legfőbb riválisai, Jochen Hahn és Adam Lacko környékén végez. Természetesen Norbi stílusosan a pole-ból indulva futamgyőzelemmel szerette volna ünnepelni a bajoki címet.

A szuperpole-ban könnyedén szerezte meg az első rajtkockát a versenyre. Mögötte Antonio Albacete végzett, közel 0,4 mp hátránnyal. Hahn lett a harmadik, míg Lacko csak a 10. lett.

Norbi jól jött el a rajtnál és megőrizte a vezetést. Már az első kör végén több mint 1 mp-vel vezetett Hahn előtt. Akárcsak az idei évet, a 12 körös versenyt is uralta Norbi, így a dobogó tetején ünnepelhette második Európa-bajnoki címét! Az élmezőnyben nem változott a sorrend Albacete lett a második, őt Hahn követtel. Lacko a 7. helyig tudott előre jönni, bár szorosan Janiec mögött autózott megelőzni nem tudta.

Szép volt Norbi! Gratulálunk!

A jaramai első verseny végeredménye:
jaramarace1

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Evans és az eső az úr Korzikán

Close