Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok!

A mai jaramai első versenyen Kiss Norbi bebiztosította a második kamionos Európa-bajnoki címét!

Kiss Norbi a jaramai első verseny előtt 149 ponttal vezette a bajnokságot, így már az első versenyen bebiztosíthatta az újabb Európa-bajnoki címet. Ehhez mindössze annyit kellett tennie, hogy legfőbb riválisai, Jochen Hahn és Adam Lacko környékén végez. Természetesen Norbi stílusosan a pole-ból indulva futamgyőzelemmel szerette volna ünnepelni a bajoki címet.

A szuperpole-ban könnyedén szerezte meg az első rajtkockát a versenyre. Mögötte Antonio Albacete végzett, közel 0,4 mp hátránnyal. Hahn lett a harmadik, míg Lacko csak a 10. lett.

Norbi jól jött el a rajtnál és megőrizte a vezetést. Már az első kör végén több mint 1 mp-vel vezetett Hahn előtt. Akárcsak az idei évet, a 12 körös versenyt is uralta Norbi, így a dobogó tetején ünnepelhette második Európa-bajnoki címét! Az élmezőnyben nem változott a sorrend Albacete lett a második, őt Hahn követtel. Lacko a 7. helyig tudott előre jönni, bár szorosan Janiec mögött autózott megelőzni nem tudta.

Szép volt Norbi! Gratulálunk!

A jaramai első verseny végeredménye:
jaramarace1

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Evans és az eső az úr Korzikán

Close