Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok!

A mai jaramai első versenyen Kiss Norbi bebiztosította a második kamionos Európa-bajnoki címét!

Kiss Norbi a jaramai első verseny előtt 149 ponttal vezette a bajnokságot, így már az első versenyen bebiztosíthatta az újabb Európa-bajnoki címet. Ehhez mindössze annyit kellett tennie, hogy legfőbb riválisai, Jochen Hahn és Adam Lacko környékén végez. Természetesen Norbi stílusosan a pole-ból indulva futamgyőzelemmel szerette volna ünnepelni a bajoki címet.

A szuperpole-ban könnyedén szerezte meg az első rajtkockát a versenyre. Mögötte Antonio Albacete végzett, közel 0,4 mp hátránnyal. Hahn lett a harmadik, míg Lacko csak a 10. lett.

Norbi jól jött el a rajtnál és megőrizte a vezetést. Már az első kör végén több mint 1 mp-vel vezetett Hahn előtt. Akárcsak az idei évet, a 12 körös versenyt is uralta Norbi, így a dobogó tetején ünnepelhette második Európa-bajnoki címét! Az élmezőnyben nem változott a sorrend Albacete lett a második, őt Hahn követtel. Lacko a 7. helyig tudott előre jönni, bár szorosan Janiec mögött autózott megelőzni nem tudta.

Szép volt Norbi! Gratulálunk!

A jaramai első verseny végeredménye:
jaramarace1

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Evans és az eső az úr Korzikán

Close