Kiss Norbi két 6. helyet szerzett ma a Red Bull Ringen

A kamion Eb mai történéseinek összefoglalója.
A vasárnapi időmérőn Adam Lacko bizonyult a leggyorsabbnak a Red Bull Ringen, megelőzve Hahnt és Körbert. A vizes pályán megtartott 3. versenyen Lacko magabiztosan, több mint 25 mp előnnyel szerezte meg a győzelmet. Janiec lett a második, aki a verseny során megelőzte Hahnt és Körbert is. Kiss Norbi a szenzációs 6. helyen fejezte be a versenyt a 8. helyről rajtolva. Az OXXO Racing versenyzője, Ryan Smith a 7. kockából indult, végül nyolcadikként intette le a kockás zászló.

A 4. futamon Smith a poleból, Kiss Norbi a harmadik helyről várhatta a lámpák kialvását. Smith az első 8 körben vezette a versenyt, de aztán a vizes pályán szárnyaló Lacko megelőzte. Lacko saját bevallása szerint az első körökben kereste az íveket. Sikeresen meg is találta, mivel a 8. helyről hámozta át magát a mezőnyön és nyerte meg a versenyt Smith és Körber előtt. Hahn és Lacko koccant is egyet.  Norbi az első körökben még tudta tartani magát, de aztán többen is megelőzték, így egy újabb 6. helyet szerzett. A versenyt három körrel a vége előtt piros zászlóval meg kellett szakítani mivel Thomas Robineau és Eduardo Rodrigues a kavicságyban ragadt.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Herczigék nyerték a Miskolc Rallyet, Kiss Norbi balszerencsésen kezdte az évet

Close