Kiss Norbi futamot nyert a Hungaroringen! Beszámoló és képek

A Kamion Eb hungaroringi versenyének szombati napján Kiss Norbi két dobogós helyezést ünnepelhetett és tovább növelte az előnyét az összetettben. A nap összefoglalója és képeink a versenyről.
Szombaton a második szabadedzéssel kezdődött a program. A vizes pályán Lacko volt a leggyorsabb, Norbi a harmadik helyen végzett. Az időmérőre aztán helyre állt a világ rendje. Kiss Norbi könnyedén továbbjutott a Superpole-ba, ahol majdnem egy másodperces előnnyel szerezte meg a pole-t a felszáradó pályán.

Az első futamra már lényegében teljesen felszáradt a Hungaroring aszfaltja. Kiss Norbi remek rajt után, előnyét folyamatosan növelve végül közel nyolc másodperces előnnyel nyert. Lacko lett a második, míg Hahn a harmadik.

A második futamon a fordított rajtrács miatt a 8. helyről indult az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája. A rajtnál nem tudott javítani, de a kör végére már előre lépett egyet. Majd nemsokára Hahnt is levadászta. Ekkor a bajnokságban mögötte lévő Lacko volt előtte, de az Ellen Lohrral vívott csata következményeképpen kiesett. Ezzel már a negyedik volt Norbi. Hamar felzárkózott David Vrseckyre, de megelőzni nem tudta. Közben utolérték az éllovas Stephanie Halmot, de előzés már nem történt a leintésig.

Kiss Norbi a mai napon 76-ról 93 pontra növelte előnyét a bajnokságban! Holnap újabb időmérőt és versenyeket láthatnak a Hungaroringre kilátogató nézők.

Szép volt Norbi! Szép volt Oxxo Racing!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Így látták a versenyzők az Oroszlány Rallyet 2. rész

Close