Kiss Norbi futamot nyert a Hungaroringen! Beszámoló és képek

A Kamion Eb hungaroringi versenyének szombati napján Kiss Norbi két dobogós helyezést ünnepelhetett és tovább növelte az előnyét az összetettben. A nap összefoglalója és képeink a versenyről.
Szombaton a második szabadedzéssel kezdődött a program. A vizes pályán Lacko volt a leggyorsabb, Norbi a harmadik helyen végzett. Az időmérőre aztán helyre állt a világ rendje. Kiss Norbi könnyedén továbbjutott a Superpole-ba, ahol majdnem egy másodperces előnnyel szerezte meg a pole-t a felszáradó pályán.

Az első futamra már lényegében teljesen felszáradt a Hungaroring aszfaltja. Kiss Norbi remek rajt után, előnyét folyamatosan növelve végül közel nyolc másodperces előnnyel nyert. Lacko lett a második, míg Hahn a harmadik.

A második futamon a fordított rajtrács miatt a 8. helyről indult az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája. A rajtnál nem tudott javítani, de a kör végére már előre lépett egyet. Majd nemsokára Hahnt is levadászta. Ekkor a bajnokságban mögötte lévő Lacko volt előtte, de az Ellen Lohrral vívott csata következményeképpen kiesett. Ezzel már a negyedik volt Norbi. Hamar felzárkózott David Vrseckyre, de megelőzni nem tudta. Közben utolérték az éllovas Stephanie Halmot, de előzés már nem történt a leintésig.

Kiss Norbi a mai napon 76-ról 93 pontra növelte előnyét a bajnokságban! Holnap újabb időmérőt és versenyeket láthatnak a Hungaroringre kilátogató nézők.

Szép volt Norbi! Szép volt Oxxo Racing!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
358
 Photos
704
 Followers
396
 Following
WRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photos
Ezt olvastad már?
Így látták a versenyzők az Oroszlány Rallyet 2. rész

Close