Kiss Norbi futamot nyert a Hungaroringen! Beszámoló és képek

A Kamion Eb hungaroringi versenyének szombati napján Kiss Norbi két dobogós helyezést ünnepelhetett és tovább növelte az előnyét az összetettben. A nap összefoglalója és képeink a versenyről.
Szombaton a második szabadedzéssel kezdődött a program. A vizes pályán Lacko volt a leggyorsabb, Norbi a harmadik helyen végzett. Az időmérőre aztán helyre állt a világ rendje. Kiss Norbi könnyedén továbbjutott a Superpole-ba, ahol majdnem egy másodperces előnnyel szerezte meg a pole-t a felszáradó pályán.

Az első futamra már lényegében teljesen felszáradt a Hungaroring aszfaltja. Kiss Norbi remek rajt után, előnyét folyamatosan növelve végül közel nyolc másodperces előnnyel nyert. Lacko lett a második, míg Hahn a harmadik.

A második futamon a fordított rajtrács miatt a 8. helyről indult az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája. A rajtnál nem tudott javítani, de a kör végére már előre lépett egyet. Majd nemsokára Hahnt is levadászta. Ekkor a bajnokságban mögötte lévő Lacko volt előtte, de az Ellen Lohrral vívott csata következményeképpen kiesett. Ezzel már a negyedik volt Norbi. Hamar felzárkózott David Vrseckyre, de megelőzni nem tudta. Közben utolérték az éllovas Stephanie Halmot, de előzés már nem történt a leintésig.

Kiss Norbi a mai napon 76-ról 93 pontra növelte előnyét a bajnokságban! Holnap újabb időmérőt és versenyeket láthatnak a Hungaroringre kilátogató nézők.

Szép volt Norbi! Szép volt Oxxo Racing!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Így látták a versenyzők az Oroszlány Rallyet 2. rész

Close