Kettős Peugeot siker a harmadik szakaszon, jól állnak a magyarok

A Silk Way Rally harmadik szakaszának az összefoglalója.

A 2017-es Selyemút Rally harmadik különpróbájátt Ufa – Kostanay között tartották, a szelektív 329,25 km hosszú volt. Ez volt az idei első komolyabb szakasz.

Ma kevesebb sár volt a pályákon, ugyanakkor a navigátorokra sokkal nagyobb feladat hárult. Az autósoknál Sébastien Loeb bizonyult a leggyorsabbnak a Peugeot 3008 DKR Maxi-val. Nála 4 és fél perccel bizonyult lassabbnak Stéphane Peterhansel. Legjobb Toyotásként Yong Zhou finiselt harmadikként.
A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős az Opel Mokkával a 16. helyen ért be. A pilóta elmondta, hogy nem volt különösebb kalandjuk, a pálya a veszprémi lőtérre emlékeztette valamint, hogy elégedett az eredménnyel. A navigátor hozzátette még, hogy örült, amikor az utolsó oldalhoz ért az itinerben, mert mentálisan nagyon elfáradt.
Összetettben Loeb, Peterhansel és Despres az állás, Szalayék a 13. helyről várják a folytatást.

A kamionosoknál a mai nap nem a Kamazoké volt. Legjobb Kamazosként Sotnikov végzett, ő negyedik lett. Viazovich örülhetett a szakaszgyőzelemnek a MAZ-zal. Kolomy a Tatraval lett a második, míg az Ivecos Van Genugten lett a harmadik.
A Kovács Miklós-Czeglédi Péter-Ács László triónak ma is jutott az esőből, akkor visszavettek a tempóból egy kicsit, így a 11. helyen végeztek.
Abszolútban Kolomy, Sibalov és Sotnikov az első három, a magyar trió a 10. pozícióban áll.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
371
 Photos
710
 Followers
398
 Following
Hétvégén idén utoljára Bakonyszentlászló Szlalom
Előzetes: www.rallyfans.hu

#slalom #lada #motorsport #autoslalom #vaz #canon #autosport #ladaracing #motorsportphotography #canon700d📷 #szlalom #bakonyszentlászló #canonhun #powerslide #ladasport #canononly #rallyfanshu #autovaz #canoneosHétvégén újra rallycross a Slovakiaringen
Előzetes:www.rallyfans.hu

#rallycross #slovakiaring #motorsport #rallycrossrx #hondacivic #canon #rallycrosscar #civic #autosport #racecar #thepowerofdreams #canon700d #mnasz #motorsportphotography #canonhun #motorsports #rallyfanshu #honda #hondanationHerczig Norbert-Bacigal Igor
2017 Magyar Rally Bajnok

#rallye #skodafabia #motorsport #rally #skoda #mnasz #rallycar #fabia #canon #rallysport #skodamotorsport #iseumrally  #skodafabiar5 #canon700d #rallying #skodagram #ralli #canonhun #rallypassion #fabiar5 #iseumrallye #canonphoto #rallyfanshu #rallylife #skodafan
Ezt olvastad már?
Ranga Péter nyerte a 24. Veszprém Rallyet, Benik második lett

Close