Kettős Peugeot siker a harmadik szakaszon, jól állnak a magyarok

A Silk Way Rally harmadik szakaszának az összefoglalója.

A 2017-es Selyemút Rally harmadik különpróbájátt Ufa – Kostanay között tartották, a szelektív 329,25 km hosszú volt. Ez volt az idei első komolyabb szakasz.

Ma kevesebb sár volt a pályákon, ugyanakkor a navigátorokra sokkal nagyobb feladat hárult. Az autósoknál Sébastien Loeb bizonyult a leggyorsabbnak a Peugeot 3008 DKR Maxi-val. Nála 4 és fél perccel bizonyult lassabbnak Stéphane Peterhansel. Legjobb Toyotásként Yong Zhou finiselt harmadikként.
A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős az Opel Mokkával a 16. helyen ért be. A pilóta elmondta, hogy nem volt különösebb kalandjuk, a pálya a veszprémi lőtérre emlékeztette valamint, hogy elégedett az eredménnyel. A navigátor hozzátette még, hogy örült, amikor az utolsó oldalhoz ért az itinerben, mert mentálisan nagyon elfáradt.
Összetettben Loeb, Peterhansel és Despres az állás, Szalayék a 13. helyről várják a folytatást.

A kamionosoknál a mai nap nem a Kamazoké volt. Legjobb Kamazosként Sotnikov végzett, ő negyedik lett. Viazovich örülhetett a szakaszgyőzelemnek a MAZ-zal. Kolomy a Tatraval lett a második, míg az Ivecos Van Genugten lett a harmadik.
A Kovács Miklós-Czeglédi Péter-Ács László triónak ma is jutott az esőből, akkor visszavettek a tempóból egy kicsit, így a 11. helyen végeztek.
Abszolútban Kolomy, Sibalov és Sotnikov az első három, a magyar trió a 10. pozícióban áll.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Ranga Péter nyerte a 24. Veszprém Rallyet, Benik második lett

Close