KESKOMOBIL Auto Show

A slovakiaringi verseny előzetese nevezési listával, pályarajzzal és hozzá kedvcsinálónak itt vannak a korábbi képeink és videóink.

Idén már hetedik alkalommal rendezik meg a Slovakiaringen az Auto Showt, ami olyan mint nálunk a Szilveszter Rally. A verseny iránt idén is nagy az érdeklődés, eddig (10. 31.) 77 páros jelezte részvételi szándékát. Ez a szám még nőhet, mivel november 10-ig még lehet nevezni. WRC-ből idén sem lesz hiány, hiszen hét versenyző neve mellett szerepel ez a három betű. Természetesen R5-ös autóból sem lesz hiány. Egy Ford Fiesta R5-tel indul az idén a JWRC-ben bajnoki címet szerző és három győzelmet arató Simone Tempestini. A mezőny nagy részét természetesen a szlovák, cseh és lengyel versenyzők alkotják. De az Apex Racing Team jóvoltából idén is szurkolhatunk magyar versenyzőknek. Galambos Gábor egy Ladával, míg a Skoda Octavia Cup idei bajnoka, Tim Gábor egy Nissan Sunnyval indul a november 11-12-ei rallyn.

A belépőjegyek elővételben és a helyszínen is 5 euróba kerülnek.

Nevezési lista
Pályarajz

Korábbi képeink a slovakiaringi Auto Showról:
Babor: 2015 2014 2013
Pintér Dániel: 2014

Korábbi videóink: 2014 2013


Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Hadik nyerte az Ózd Rallyt

Close