KESKOMOBIL Auto Show

A slovakiaringi verseny előzetese nevezési listával, pályarajzzal és hozzá kedvcsinálónak itt vannak a korábbi képeink és videóink.

Idén már hetedik alkalommal rendezik meg a Slovakiaringen az Auto Showt, ami olyan mint nálunk a Szilveszter Rally. A verseny iránt idén is nagy az érdeklődés, eddig (10. 31.) 77 páros jelezte részvételi szándékát. Ez a szám még nőhet, mivel november 10-ig még lehet nevezni. WRC-ből idén sem lesz hiány, hiszen hét versenyző neve mellett szerepel ez a három betű. Természetesen R5-ös autóból sem lesz hiány. Egy Ford Fiesta R5-tel indul az idén a JWRC-ben bajnoki címet szerző és három győzelmet arató Simone Tempestini. A mezőny nagy részét természetesen a szlovák, cseh és lengyel versenyzők alkotják. De az Apex Racing Team jóvoltából idén is szurkolhatunk magyar versenyzőknek. Galambos Gábor egy Ladával, míg a Skoda Octavia Cup idei bajnoka, Tim Gábor egy Nissan Sunnyval indul a november 11-12-ei rallyn.

A belépőjegyek elővételben és a helyszínen is 5 euróba kerülnek.

Nevezési lista
Pályarajz

Korábbi képeink a slovakiaringi Auto Showról:
Babor: 2015 2014 2013
Pintér Dániel: 2014

Korábbi videóink: 2014 2013


Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Hadik nyerte az Ózd Rallyt

Close