Kerék Norbert: Szeretnénk megnyerni a bajnokságot a kategóriánkban

A Suzukis versenyzővel beszélgettem a tavalyi szezonjukról, a kezdetekről és az idei célok is szóba kerültek.

-Hogy értékeled a tavalyi szezonotokat?
-A tavalyi szezonunk eléggé balszerencsésen indult, az autó nagyon nehezen és nem 100%-ban készült el az első versenyre. Év közben jött rá jó barátom, aki egyben a szerelőm és a másik jó barátom, aki a navigátorom, hogy vezérlés problémákkal szenvedtünk. Ahogy helyre lett téve hatalmasat gyorsultunk és végül a szezont a kategória 3. helyén zártuk.

-Kicsit vissza pörgetve az időt, hogy kerültél kapcsolatba a rallyval?
A rallyval kb. 7-8 éves koromba kerültem kapcsolatba, mikor először jártam versenyen apukámmal. Azóta is az volt az álmom, hogy egyszer saját autóm legyen.

-Mikor és hogyan kezdtél versenyezni?
-2014. december 10-én sikerült szert tennem erre és akkor megcéloztuk a Szilveszter Rallyt, ahol a srácoknak köszönhetően ha nem is a legmegbízhatóbb autóval de sikerült rajthoz állnunk.

-Melyik a kedvenc gyorsaságid és miért?
-A kedvenc szakaszom természetesen a legendás Oroszlány-Pusztavám szakasz, ahol idén sikerült egyet gurulni nem is rosszul.

-Mik a terveitek az idei évre?
-Idén már elvileg annyit lehet tudni hogy az autó megfelel még a versenyzésre, de elkezdünk építeni egy megfelelőt jövőre. Idén nem titkolt szándékunk megnyerni a bajnokságot a kategóriánkban. Nem lesz egyszerű, de megpróbálkozunk a feladattal. 🙂 Szeretnék köszönetet mondani a szponzoroknak: Zeka Trans, Rákóczi Presszó, Oroszlányi Gazdabolt, Balla Gumiszerviz, Porció Büfé Tamásnak és Tojásnak Aszódi Üzletház. Szeretném még megköszönni Czuczi Ádámnak és Schrey Róbertnak az egész éves szerelést és Kristyák Józsefnek (Dodi) a sok intézkedést! Az összes barátomnak valamint a családomnak a szurkolást és támogatást!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Hat magyar páros a Kanári-szigeteken

Close