Kazár győzelemmel lett ismét bajnok

kazar_w4_14_illmer1Herczigék, Olléék és Turánék kiesése után már bajnoknak mondhatta magát a Kazár-Ferencz duó. A Waldviertel Rally összefoglalója.

A magyar mezőny első gyorsaságiját törölték, mivel az osztrák mezőnyben egy súlyos baleset történt, a versenyzőket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az első megtartott gyorsaságin Kazár 0,2 mp-t vert Herczigre. A következő 24 km-es gyorsaságin Kazárék oda ütötték az autó bal hátulját, így Herczig ugrott az élre több mint 18 mp előnnyel. Ranga Péterék beestek a gyorsaságin, az utánuk érkező ifj. Ranga Lászlóék megálltak segíteni. Az utána érkező Lencse Zoliéknak hiába integettek, neki mentek ifj. Rangáéknak. Személyi sérülés nem történt. Olléék és Krózserék is ezen a szakaszon búcsúztak műszaki hiba miatt. A következő szakaszon az élen álló Herczig-Bacigal párosnak is ki kellett állniuk műszaki gond miatt.

Fotó: @Harald Illmer

Fotó: @Harald Illmer

Az utolsó előtti szakaszon a Turán-Zsiros duó is összetörte az autóját. Ők nem sérültek meg. A szakasz etap lett. Az utolsó gyorsaságira be is sötétedet és a köd is kezdett leszállni. Kazárék egy biztonsági autózással bebiztosították a bajnoki címüket. Balogh Janiék elütöttek egy őzet, de ez nem veszélyeztette második helyüket. Rongitség lettek a harmadikok

Waldviertel Rally ORB értékelésének nem hivatalos végeredménye:
1. Kazár Miklós/Ferenc Ramón Ford Fiesta R5 1:07:46.2
2. Balogh János/Holczer Dániel Mitsubishi Lancer E9 R4 +49.5
3. Rongits Attila/Hannus László Mitsubishi Lancer E9 +52.4
4. Hadik András/Kertész Krisztián Subaru Impreza R4 +1:09.0
5. Matics Mihály/Zejda Viktória Mitsubishi Lancer E9 +2:22.6
6. Osváth Péter/Farnadi Ágnes Mitsubishi Lancer E9 +3:25.6
7. Kovács Antal/Istovics Gergő Mitsubishi Lancer E6/9 +4:48.5
8. Budavári Zoltán/Kulcsár Csaba Mitsubishi Lancer E9 +4:52.0
9. dr. Varga Attila/Savanyu Roland Suzuki Swift S1600 +6:41.9
10. Baracskai Zsolt/Lovász Tibor Citroen C2 R2 +6:59.2

Az ORB első három helyezettje: 1. Kazár 113 p. 2. Herczig 80 p. 3. Hadik 56 p.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Lappi az idei Európa-bajnok
Close