Kamion Eb és fesztivál sajtótájékoztató

A mai sajtótájékoztatón elhangzottak összefoglalása és képek az eseményről.
A kiskunlacházai sajtótájékoztatón az Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbi elmondta, hogy az idén eddig minden remekül alakul számukra. Azt is elárulta, hogy még nem gondolt bele, hogy mi fogja várni a Hungaroringen.

A promóter képviseletében Major György kifejtette, hogy hosszútávon gondolkodnak és 2-3 év alatt szeretnének, egy a nürnburgringi versenyhez hasonló nézőszámot elérni. Azt is elmondta, hogy nem csak a belépőjegyek árát igyekeznek a magyar pénztárcákhoz igazítani, hanem az étel-ital árakat is. A hétvége során kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálnak jobbnál jobb programokat, hiszen a már korábban beharangozott Ákos koncert mellett a Csodák Palotája is a Hungaroringre költözik, valamint az Alma Együttes is fellép. A kamionverseny mellett a Suzuki Cup Europe versenyzőinek is lehet majd szurkolni.

Kovács Ákos elárulta, hogy az Igazán Turné 2015 állomásai közül az egyik legkülönlegesebb a hungaroringi. Valamint a fővároshoz legközelebbi koncerthelyszín lesz.

A sajtótájékoztató után Norbi Ákost is megautóztatta a versenykamionnal.

A kamion Eb hungaroringi hétvégéjének időterve már elérhető a hivatalos honlapon.

Ha a jegyeket Kiss Norbi honlapján rendeled meg akkor azt Norbi dedikálja!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
22. Veszprém Rallye 2015 képek

Close