Kamion Eb és fesztivál sajtótájékoztató

A mai sajtótájékoztatón elhangzottak összefoglalása és képek az eseményről.
A kiskunlacházai sajtótájékoztatón az Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbi elmondta, hogy az idén eddig minden remekül alakul számukra. Azt is elárulta, hogy még nem gondolt bele, hogy mi fogja várni a Hungaroringen.

A promóter képviseletében Major György kifejtette, hogy hosszútávon gondolkodnak és 2-3 év alatt szeretnének, egy a nürnburgringi versenyhez hasonló nézőszámot elérni. Azt is elmondta, hogy nem csak a belépőjegyek árát igyekeznek a magyar pénztárcákhoz igazítani, hanem az étel-ital árakat is. A hétvége során kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálnak jobbnál jobb programokat, hiszen a már korábban beharangozott Ákos koncert mellett a Csodák Palotája is a Hungaroringre költözik, valamint az Alma Együttes is fellép. A kamionverseny mellett a Suzuki Cup Europe versenyzőinek is lehet majd szurkolni.

Kovács Ákos elárulta, hogy az Igazán Turné 2015 állomásai közül az egyik legkülönlegesebb a hungaroringi. Valamint a fővároshoz legközelebbi koncerthelyszín lesz.

A sajtótájékoztató után Norbi Ákost is megautóztatta a versenykamionnal.

A kamion Eb hungaroringi hétvégéjének időterve már elérhető a hivatalos honlapon.

Ha a jegyeket Kiss Norbi honlapján rendeled meg akkor azt Norbi dedikálja!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
22. Veszprém Rallye 2015 képek

Close