Kamion Eb a Slovakiaringen 2017-ben!

Úgy tűnik jövőre már az északi szomszédainknál is versenyeznek Kiss Norbiék.

Már tavaly novemberben hallottuk pletykákat arról, hogy a Slovakiaringen is szeretnének kamion Európa-bajnoki fordulót rendezni. Mint tudjuk minden pletykának van valóság alapja, s ez úgy tűnik most sincs másként. Ugyanis pár napja felkerült a Slovakiaring Facebook oldalára egy bejegyzés, mely szerint 2017-ben a kamion Eb hozzájuk is ellátogat!

A kamion Európa-bajnokság 2017-es naptárát még nem jelentették be, így nem tudjuk mikor lenne a verseny.A Slovakiaringen már évek óta van a Truck Arena nevű kamion fesztivál, vélhetően ezzel lesz egyben az ETRC futam. A fesztivál nyáron szokott lenni. Az idei Truck Arenan az ETRC-ből a Buggyra csapat is részt vett.

A slovakiaringi verseny a magyar szurkolók számára mindenképp jó hír hiszen a diósförgepatonyi pálya mindössze 160 kilométerre van Budapesttől, így egy újabb elérhető távolságban lévő pálya kerülne a naptárba, ahol a helyszínen szurkolhatnak Kiss Norbinak valamint az OXXO Racingnek.

A slovakiaringi verseny természetesen nem veszélyezteti a hungaroringi versenyt, utóbbi biztosan 2017. augusztus 26-27 között kerül megrendezésre.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Jótékonysági élményautózás a Rábaringen-képek és videó

Close