Kajto a világbajnokságon

Az Európa-bajnok Kajetan Kajetanowicz hamarosan debütálni fog a világbajnokságon.

A tavalyi rally Európa-bajnok Kajetan Kajetanowicz hazája WRC futamán, a Rally Polandon fog indulni június 30-július 3. között. Kajto 2013-ban megnyerte a Rally Polandot, ami akkor az Európa-bajnokságnak volt a versenye. Akkor Bouffiert és Kopeckyt előzte meg egy Ford Fiesta R5-tel. Idén is egy Fiasta R5-tel fog indulni a WRC2-ben, ahol többek között Turán Frigyesékkel versenyezhet.

Bár idén még nem sikerült versenyt nyernie Kajtonak, bízik benne, hogy letudja tenni a névjegyét a WRC2-ben.
“Tavaly, amikor sorozatban másodszor voltam TV kommentátorként jelen a Rally Polandon megígértem magamnak és a szurkolóknak, hogy meg fogok tenni mindent annak érdekében, hogy a következő versenyen induljak.”-kezdte az ERC-ben a pontversenyt vezető Kajetan Kajetanowicz. “Bár több mint 100 versenyen indultam, egy kicsit ideges vagyok. Idén a legfontosabb célom, hogy megvédjem az Európa-bajnoki címemet és a programunk elég feszes, de sikerült találnunk időt arra, hogy induljunk hazai közönség előtt.”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Közzé tették a Selyemút Rally útvonalát

Close