Kajetanowicz vezet, Puskádi a legjobb magyar

A 25. Rajd Rzeszowski pénteki napjának az összefoglalója. A napot nem minden magyar páros tudta befejezni, de vannak akik kategória dobogós helyről várja a folytatást.

 

Az első szakaszon Grzybnek kisebb problémája volt a fékekkel, míg Kajetanowicz azzal vesztett időt, hogy előtte bukott Habaj és lassítania kellett. Így Bouffier kezdett a legjobban. A francia versenyző az első kör utolsó gyorsaságiját is megnyerte. De ez sem volt elég, hogy átvegye a vezetést, mivel a harmadik gyorsaságin Kajetanowicz volt a leggyorsabb.
A második körben Kajto nem bízta a véletlenre a dolgokat, mindhárom szakaszt megnyerte. Így a nap végén több mint fél perc előnye volt Bouffierrel szemben, ehhez hozzá járult, hogy Bouffier meg is pördült egyszer. Grzyb áll a harmadik helyen, hátránya már közel két perc.

A Botka Dávid-Szeles Péter kettős bizakodva érkezett a 25. Rajd Rzeszowskira a Székesfehérvár Rally után. Jól is kezdtek, de aztán az ötödik gyorson már töltés gondjuk volt. A hatodik gyorson már el sem tudtak rajtolni, etapon megálltak. ifj. Érdi Tibor és Papp Gergely délelőtt a magas vízhőfokkal küzdött, de a nap utolsó szakaszán is volt valami gondjuk ott rengeteg időt veszítettek. Az ERC2 2. és az abszolút 22. helyről várják a folytatást. A Puskádi János-Godor Barna duó az abszolút 17. helyen áll, legjobb magyarként. Az abszolút 18. helyen áll a Németh László-Szegő János egység. Ők a kategória harmadik helyéről várják a folytatást.

Holnap további hat gyorsasági vár a 25. Rajd Rzeszowski mezőnyére.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
A Toyota hamarosan dönt 2017-es versenyzőiről

Close