Kajetanowicz vezet, Puskádi a legjobb magyar

A 25. Rajd Rzeszowski pénteki napjának az összefoglalója. A napot nem minden magyar páros tudta befejezni, de vannak akik kategória dobogós helyről várja a folytatást.

 

Az első szakaszon Grzybnek kisebb problémája volt a fékekkel, míg Kajetanowicz azzal vesztett időt, hogy előtte bukott Habaj és lassítania kellett. Így Bouffier kezdett a legjobban. A francia versenyző az első kör utolsó gyorsaságiját is megnyerte. De ez sem volt elég, hogy átvegye a vezetést, mivel a harmadik gyorsaságin Kajetanowicz volt a leggyorsabb.
A második körben Kajto nem bízta a véletlenre a dolgokat, mindhárom szakaszt megnyerte. Így a nap végén több mint fél perc előnye volt Bouffierrel szemben, ehhez hozzá járult, hogy Bouffier meg is pördült egyszer. Grzyb áll a harmadik helyen, hátránya már közel két perc.

A Botka Dávid-Szeles Péter kettős bizakodva érkezett a 25. Rajd Rzeszowskira a Székesfehérvár Rally után. Jól is kezdtek, de aztán az ötödik gyorson már töltés gondjuk volt. A hatodik gyorson már el sem tudtak rajtolni, etapon megálltak. ifj. Érdi Tibor és Papp Gergely délelőtt a magas vízhőfokkal küzdött, de a nap utolsó szakaszán is volt valami gondjuk ott rengeteg időt veszítettek. Az ERC2 2. és az abszolút 22. helyről várják a folytatást. A Puskádi János-Godor Barna duó az abszolút 17. helyen áll, legjobb magyarként. Az abszolút 18. helyen áll a Németh László-Szegő János egység. Ők a kategória harmadik helyéről várják a folytatást.

Holnap további hat gyorsasági vár a 25. Rajd Rzeszowski mezőnyére.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
A Toyota hamarosan dönt 2017-es versenyzőiről

Close