Kajetanowicz vezet a Janner Rallyn

Lengyel fölényt hozott a Janner Rally első napja. Hidegék kiestek, a többi magyar még versenyben.

A 32. Int. Jänner Rallye-val kezdetét vette a 2015-ös rally Európa-bajnokság.
Az első napi 10 szakaszból Kajetanowicz mindegyiket megnyerte, így nagy előnnyel várhatja a folytatást. Az idén a Peugeottal az Eb címre pályázó Breen már az első szakaszon a verseny feladására kényszerült baleset miatt. Lukyanuknak az első szakaszon túlmelegedett, majd le is állt a motorja. Ezzel rengeteg időt vesztett, de utána szórta a 2-3. időket. Az első kör után még Hideg Krisztiánék álltak a legjobban a magyarok közül, azonban a negyedik szakaszon kiestek baleset miatt. Az 5. gyorsasági után Lukyanuk már a 4. volt. A nap végéig az első négy sorrendje már nem változott. Az utolsó előtti gyorsaságin Consani defektet kapott, de megtartotta az összetettben a 2. helyét Tarabus előtt.

Az első nap után az ERC3-ban Klausz Kristófék a 3., míg Várkonyi Szabolcsék a 4. helyen állnak. Abszolútban előbbi a 16., utóbbi a 17. helyen áll. Az ERC2-ben a még versenyben lévő két páros közül a második helyen állnak Botkáék, abszolútban a 11. helyről várják a folytatást. Trencsényiék 13.-ként zárták a mai napot.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Herbie a Dakaron

Close