Kajetanowicz vezet a Janner Rallyn

Lengyel fölényt hozott a Janner Rally első napja. Hidegék kiestek, a többi magyar még versenyben.

A 32. Int. Jänner Rallye-val kezdetét vette a 2015-ös rally Európa-bajnokság.
Az első napi 10 szakaszból Kajetanowicz mindegyiket megnyerte, így nagy előnnyel várhatja a folytatást. Az idén a Peugeottal az Eb címre pályázó Breen már az első szakaszon a verseny feladására kényszerült baleset miatt. Lukyanuknak az első szakaszon túlmelegedett, majd le is állt a motorja. Ezzel rengeteg időt vesztett, de utána szórta a 2-3. időket. Az első kör után még Hideg Krisztiánék álltak a legjobban a magyarok közül, azonban a negyedik szakaszon kiestek baleset miatt. Az 5. gyorsasági után Lukyanuk már a 4. volt. A nap végéig az első négy sorrendje már nem változott. Az utolsó előtti gyorsaságin Consani defektet kapott, de megtartotta az összetettben a 2. helyét Tarabus előtt.

Az első nap után az ERC3-ban Klausz Kristófék a 3., míg Várkonyi Szabolcsék a 4. helyen állnak. Abszolútban előbbi a 16., utóbbi a 17. helyen áll. Az ERC2-ben a még versenyben lévő két páros közül a második helyen állnak Botkáék, abszolútban a 11. helyről várják a folytatást. Trencsényiék 13.-ként zárták a mai napot.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Herbie a Dakaron

Close