Itt a DTM hétvégék megújult menetrendje

Mivel egy hétvégén két versenyt rendeznek más lesz az időmérő lebonyolítása és a futamok lebonyolítása sem egyforma lesz.
Mikor közzé tették a DTM 2015-ös naptárát már akkor kiderült, hogy az idei évtől újra két futam lesz a hétvégéken. Egy szombaton és egy vasárnap. Mindegyik versenyen ugyanannyi pontot osztanak majd. Mindegyik nap a versenyzőknek egy 20 perces időmérőn kell eldönteniük, hogy ki hányadik helyről induljon.

A versenyek között mind hosszban, mind a box kiállások számában lesz eltérés. A szombati verseny 40 perc+1 kör hosszú lesz és nem kötelező a kerékcsere. Így akár arra is játszhat valaki, hogy egy szet gumin tegye meg a távot. A vasárnapi verseny 60 perc+1 kör lesz és mindenkinek kötelező lesz legalább egyszer gumit cserélnie.

Az új formátum az ápr. 30-máj. 3. között Hockenheimben lévő szezonnyitón fog debütálni. (Ahol a kilátogató nézők a rallycross világbajnokság futamait is láthatják a DTM-en kívűl)

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
CEZ rallycross Slovakiaring előzetes

Close