Itt a DTM hétvégék megújult menetrendje

Mivel egy hétvégén két versenyt rendeznek más lesz az időmérő lebonyolítása és a futamok lebonyolítása sem egyforma lesz.
Mikor közzé tették a DTM 2015-ös naptárát már akkor kiderült, hogy az idei évtől újra két futam lesz a hétvégéken. Egy szombaton és egy vasárnap. Mindegyik versenyen ugyanannyi pontot osztanak majd. Mindegyik nap a versenyzőknek egy 20 perces időmérőn kell eldönteniük, hogy ki hányadik helyről induljon.

A versenyek között mind hosszban, mind a box kiállások számában lesz eltérés. A szombati verseny 40 perc+1 kör hosszú lesz és nem kötelező a kerékcsere. Így akár arra is játszhat valaki, hogy egy szet gumin tegye meg a távot. A vasárnapi verseny 60 perc+1 kör lesz és mindenkinek kötelező lesz legalább egyszer gumit cserélnie.

Az új formátum az ápr. 30-máj. 3. között Hockenheimben lévő szezonnyitón fog debütálni. (Ahol a kilátogató nézők a rallycross világbajnokság futamait is láthatják a DTM-en kívűl)

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
CEZ rallycross Slovakiaring előzetes

Close