Így látták a versenyzők az Alexovics Rallyt

ifj. Géringer Zoltán és Heizer-Venesz Tibor mesélt a fehérvárcsurgói versenyről.

ifj. Géringer Zoltán: “A bakonyai hétvégénk után Kincsesbányára látogattunk. A pálya lényegében ugyanaz volt, mint tavaly. Szombaton, a pályabejáráson nagyon meleg volt, örültem volna egy kis esőnek is akár vasárnap, csak hogy hűljön a levegő. Éjjel meg is jött, de a pálya szerencsére felszáradt. 🙂 Jól kellett ismét ébrednünk, hiszen egy reggeli bealvás nem hiányzott nekünk. Sikerült jól kezdenünk a többiekhez képest, magunkhoz képest annyira nem. A harmadik gyorsaságitól kezdve elkezdtük stabilizálni az első helyünket, és az utolsó pillanatig próbáltam nyomni, amennyit a biztonságos határokon belül jónak éreztem. 🙂 Elégedett vagyok maximálisan, hiszen idén ez volt az ötödik futamunk, abból a negyedik győzelmünk. Köszönöm édesapámnak az ismételten kifogástalan autót! 🙂

 

Alexovics Rally 2016
Heizer-Venesz Tibor
: “Már nagyon vártuk ezt a versenyt, mivel rég nem mentünk ‘faluk között’ megrendezett pályán. Minden nagyon flottul ment. Az autó is időben elkészült. Rendben lezajlott a gépátvétel is. Időben hazaértünk szombaton, kényelmesen bepakoltunk. Reggel korán indultunk vissza a Ladáért, hogy még találjunk szervizhelyet. Még azzal is szerencsénk volt. Úgy éreztem életem eddigi legjobb versenye eddig. Az első és a második gyorsot bőven elspóroltam mert idegen volt a hely és az autóban sem bíztam meg 100%-ig. A 3. gyorsra már bátrabban estünk neki. A 4. gyorson előjött a kuplungunk gyengesége és ez nagyban visszafogott a kocsiból. Az 5. gyorsra sikerült ezt is beállítani. Akkor már érezhető volt, hogy élvezetből autózunk. Aztán jött az utolsó, 6. gyorsasági. Gondoltam nincs min spórolni kinyomom a szemét a Ladának. Ez szó szerint sikerült is. A rajt után pár kanyarral már nagy hévvel ereszkedtünk, amikor éppen 3.-ból 4.-be váltok és egyszer csak hatalmas csörömpölés a kezemből kivágódik a sebességváltó kar majd jól térden vág a rajta lévő golf labda, eltűnik a kaszni alatt, nagy füst megnyílik a kardán alagút, a fél autót elhagytuk. Közben úgy meg ijedtem, hogy katapultálni akartam és két lábbal rátapostam a fékre. Megálltunk az út bal oldalán külső íven. Kiugrottunk, látjuk hogy tele van reteszekkel a pálya. Janó gyorsan OK táblát kirakta én az elakadást jelző háromszöggel birkóztam, majd összekapartuk az alkatrészeket nehogy valaki beleszaladjon. Alánézünk a kocsinak akkor látjuk hogy a kardántengely lebontotta a fél autót. Azt hitem szívszélütést kapok. Lement a verseny felpakoltunk és hazaballagtunk. Mindezek ellenére egy nagyon pörgős, szuper környezetben, jól megszervezett, élvezhető, igazi kis rallys hétvégén vagyunk túl! Minden percét élveztem! Az autó már bakon áll. A károk felmérése zajlik. Elég elkeserítő, de nem adjuk fel! Megpróbálunk mielőbb rajthoz állni! De ez még nagyon sok mindenen múlik. Köszönet az Arrabona Rally Clubnak, hogy megrendezték, a helyieknek a türelmet, a nézőknek, médiásoknak a kitartást és a szurkolást, a családomnak,barátaimnak,szponzoraimnak a rengeteg segítséget! AlmaMintabolt Kft, Gayer kert, Dugó Alkatrész Kft, 4V REKLÁM, Szigma-Gumi Kft, Metal Industry Kft, Ergoline szolárium Győrszentiván, Pormester Kft! kövess minket a facebook.com/heyziracing oldalon!
heyzikardan

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Bakonyszentlászló Szlalom 2016: Part II

Close