Így látták a versenyzők a Metabond Kupát

Két Ladás, Molnár Bálint és Kállai Tamás mesélt a rábaringi kalandjairól.

Kállai Tamás: “A versenyen nagyon nagyon sok gondunk volt. Szerintem másnak egy egész évben nincs annyi gondja mint amennyi nekünk volt ezen a futamon. Ennek ellenére rettenetesen élveztük! Utcai gumikkal mentünk, hogy mi és nem utolsó sorban a nézők is jól szórakozzanak! Nagyon nagyon jó hangulatú verseny volt! Sok néző, szép idő jó rendezés! Már csak az autónknak kellett volna hibátlannak lennie. De remélem így is kiszolgáltuk a kilátogatókat. Főleg a felső szalagkorlátos részeken! 🙂 Mi élveztük…remélem mások is. Köszönöm a sok szurkolónak a szurkolást. Ez most csak nekik szólt! 🙂 ” (fenti képen)

 

 

P1340935

Molnár Bálint:”Mi is Écsen kezdtük az idei versenyszezont. Tavaly szeptemberben ültünk utoljára autóban az ausztriai Arbö rallyn. Emiatt már nagyon vártuk ezt a hétvégét. Az autó a verseny előtt rövidebb áttétes váltót kapott. Ettől sokkal pörgősebbé vált az autó. Shakedown-t 14-es utcai gumikkal kezdtük hátul, de a durva aszfaltos rész után a eldurrant a jobb hátsó. Felnin jöttünk le a szervizbe, ami még kb. 5 km távolságot jelentett. Addigra  a gumi elrendezte a futóművet (fék, féltengely, tőcsavarok). A szervizben hamar-gyorsan meg lett csinálva és vártuk az első gyorsaságit. Az első gyors rendben lement. Közben párszor azért megforogtunk. Közönségautózás ment végig, folyamatosan. A második gyorsaságin a parabolikán a lassítóból kifelé jövet túl nagy volt a kess, becsapódtunk a szalagkorlátba. Pánik nem tört ki a fedélzeten, egyes és gooo tovább.( az eseménynél nézők is voltak felvételek készültek) Szervizparkban az utánpótlás gyerekek 3-8 évesek azonnal nekiláttak kilakatolni az autót. A harmadik gyorson folytatódott a közönség autózás, hatalmas kézifékezésekkel, gumifüsttel, megforgással. A vége felé a hátsó gumik már itt is a végüket járták, de most kibírták. A negyedik gyors igazi örömautózássá vált megforgások nélkül, hatalmas ovációval, ami feltette az i-re a pontot.
Köszönjük a sok szurkolást és őrjöngést a pálya szélén álló ismerős- és ismeretleneknek. Ezért csináljuk.
Külön köszönet a legnagyobb szerelőnek Mészáros Bálintnak, aki mindig a rendelkezésünkre áll.
Köszönet a szponzoroknak: Moson Bútor, RGR KFT., M+MB 2000 Bt. homokszórás, Nábob Taxi
Köszönet a párjainknak Molnárné G. Eszternek és Nusser Kornéliának a kitartó támogatásukért.”

Lájkold a csapatot a Facebookon!

Hamarosan jönnek a további beszámolók!

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Metabond Kupa belsők

Close