ifj. Szőke András: Az abszolút első háromban szeretnénk végezni

Andrissal a tavalyi évről beszélgettem és szóba kerültek az idei tervek az új autóval.

-Hogy alakult a tavalyi évetek?
-Tavaly tíz versenyen indultunk, ebből nyolc versenyt sikerült teljesítenünk. Egyszer féltengelytörés miatt estünk ki, második alkalommal pedig sajnos egy árokba csúszás miatt. Összevetve az egész évet elégedettek vagyunk az elért eredményünkkel. Év elején az tűztük ki célul, hogy a Magyar Amatőr Rallye Bajnokság abszolút 1-5 helyezettjébe benne legyünk, ez sikerült, negyedikek lettünk.

-Melyik volt az év legjobb és legrosszabb versenye számotokra?
-Az év legrosszabb versenye Porrogszentkirály és Lábatlan volt. Porrogszentkirály az árokba csúszás miatt az utóbbi pedig az eső miatt és a csúszós út miatt, számunkra élvezhetetlen volt. Tavaly a legjobb versenyünk Márianosztra volt, ahol sikerült kategóriát nyerni és abszolútba is 3.helyen végeztünk, de szívesen gondolunk vissza Oroszlányra is.

-A szezon végén megváltatok a Citroentől. Miért?
-Igen a szezon végén sikerült eladnunk, lehetőségünk volt egy másik autót vásárolni így a Citroentől meg kellett válnunk.

-Az új autóról mit lehet tudni?
-Az új autónk még jelenleg is épül, ami egy Peugeot 306 lesz. Kívülről úgy néz ki, mint egy 306 Maxi. Több újdonság lesz benne, ami a Citroenbe nem volt.

-Mik az idei terveitek?
-Idén is a Magyar Amatőr Rallye Bajnokságba fogunk részt venni. Szeretnénk tíz futamon indulni ebben az évben is és minél jobb eredményt elérni, év végén a MARB-ban az abszolút első háromban szeretnénk végezni. Köszönjük szépen a segítséget a támogatóinknak: T+F Kereskedelmi és Fuvarozó Kft, GNSZ Tervező Kft, Csete Gumiszerviz, Brillant Autósbolt és Fehéri Silo Trans Kft.!

Készül az idei évre! 😃🏁 #peugeotsport

A post shared by Szőke András (@szoke.andris) on