Hivatalos: Ogier és Tanak az M-Sportnál!

A Ford megnevezte jövő évi pilótáit.

Amióta a VW bejelentette kiszállását a WRC-ből szóba került, hogy a címvédő Sebastien Ogier az M-Sporthoz igazolhat. A francia tesztelte a Toyota Yaris WRC-t, valamint a Ford Fiesta WRC-t is, de a héten annak a lehetősége is felmerült, hogy amennyiben össze tudja rakni a költségvetést akkor privátként indulna a VW Polo WRC-vel. Az M-Sport mai bejelentésével azonban egyértelműen eldőlt, hogy Malcom Wilsonnak sikerül leigazolni Ogiert és navigátorát Julien Ingrassat.

Csapattársa a Lengyel Rallyt majdnem megnyerő Ott Tanak lesz, akinek 2017-ben Martin Jarveoja fogja az itinert diktálni a Ford Fiesta WRC-ben.

Sebastien Ogier:”Sok újdonság lesz ebben a szezonban, de nagyon várom. Új generációs WRC-k és új csapat-biztosan izgalmas lesz. Nincs sok időnk a Monte-Carlo Rallyig, így nem tudunk majd túl sok időt az autóban tölteni, de mindent megteszünk. Várom a munkát az M-Sporttal és hiszem, hogy velük visszatérhetek a dobogó tetejére.”

Ott Tanak: “Remek szezon volt a 2016-os. Sokat tanultunk és jobb versenyzők lettünk. Már nagyon várom ezt az új és izgalmas érát. Ez az első alkalom, hogy közreműködtem egy autó fejlesztésében.Örülök, hogy Seb és Julien is a csapatban lesz, biztos sokat tudok majd tőlük tanulni. Idén volt pár csatánk a pályán, ezt jövőre biztosan folytatjuk. ”

Malcom Wilson: “A Monte-Carlo Rallyt az 1-es rajtszámmal a Ford Fiesta WRC oldalán kezdjük, a legerősebb pilóta felállással. Nem csináltam titkot abból, hogy szeretnék Sebastiennel és Juliennel dolgozni és most a csapatban üdvözölhetem őket. “

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Dakar 2017

Close