Hirvonen nyerte a HunGarian Bajat, Osváth a legjobb magyar-képekkel

A verseny összefoglalója valamint a képeink a tereprali világkupa futamról.

Már a verseny előtt a legnagyobb esélyesként tartották számon Mikko Hirvonent. A versenyen erre nem is cáfolt rá, a szuperspeciálon második lett, de utána mindhárom szelektívet megnyerte. Ezzel magabiztosan nyerte meg a HunGarian Bajat. Ez volt a finn versenyző első terepralis győzelme. Mögötte csapattársa, az amerikai Bryce Menzies végzett. Harmadik Miroslav Zapletal lett, aki a dobogós helyezés mellett annak is örülhetett, hogy másodszorra is magyar bajnok lett.
Legjobb magyarként az Osváth Péter-Farnadi Ágnes duó végzett, a 4. helyen fejezték be a HunGarian Baja tereprali világkupa futamot. Az  utolsó szelektíven szerették volna visszaszerezni a dobogó alsó fokát, de 70 kilométerrel a vége előtt defektet kaptak. Ki kellett cserélniük, így nem volt esélyük a jobb helyezés megszerzésére. A világkupa értékelésben a magyarok közül még még a 7. helyen célba érő Juhász Gábort értékelték.
A kamionosoknál Martin Kolomy-David Kilian-René Kilian összetételű trió nyert a Tatraval.

Képeink a 2016-os HunGarian Baja pénteki és szombati napjáról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
DTM sztorik: amikor Michael Schumacher a DTM-ben indult

Close