Hirvonen és Evans az M-Sportnál, Kubica privát Fordban

evans Ma az M-Sport is bejelentette jövő évi versenyzőit és Kubica sorsára is fény derült.A finn Mikko Hirvonen visszatér korábbi csapatához, hiszen 2005 és 2011 között a Forddal versenyzett, majd következett 2 év Citroënes kitérő. Az idei év azonban csapnivalóan sikerült számára, így reméli, hogy korábbi sikereit megismételheti régi-új csapatával.

Elfyn Evans korábban megnyerte a WRC Akadémiát, a nagyok között idén debütált a Ford Fiesta WRC-vel Olaszországban és kapásból egy ötödik helyet szerzett. A 2013-as szezon második felét a WRC2-ben teljesítette egy Fiesta R5-tel és a későbbi bajnok, Kubica egyik nagy kihívója volt. Malcom Wilson csapatvezető elmondta, hogy hosszútávra terveznek a brit versenyzővel.

Bár Wilson korábban megszellőztette, hogy a gyári csapat első számú versenyzője is lehet Robert Kubica erre végül nem került sor. A lengyel a Lotos támogatásával teljes szezont futhat egy privát Forddal.

evans

Evans a Ford Fiesta WRC-ben

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
A sült krumplis autó újra a Dakaron!
Close