Hirvonen első szakasz győzelmét szerezte a Dakaron

A Dakar Rally utolsó előtti szakaszának összefoglalója.
A Dakar Rally utolsó előtti szakaszán San Juanból ment Villa Carlos Pazba a mezőny. Az autósok, motorosok és quadosok számára 481 km volt a szelektív, míg a kamionosoknak 267 km.

A motorosoknál már tegnap is jól ment Rodrigues a Yamahaval, de ma rátett még egy lapáttal és megnyerte a szakaszt, ezzel az összetettben a negyedik helyre jött fel. A portugálnak ez volt a nyolcadik szakasz győzelme. Egy probléma mentes nap után Price lett a második, aki így továbbra is őrzi a vezetést. Benavides lett a harmadik. Holnap a dobogó alsó fokáért nagy csata várható, mivel négy és fél percen belül van Quintanilla, Rodrigues és Benavides. Meonak ma elesett, folytatni tudta, de több mint fél órát kapott ma. Gyenes Emánuel ma a 11. lett, összetettben a 14. pozícióból várja a folytatást. Saghmeister Gábor a CP4-nél a 75. volt.

Az autósoknál sokáig úgy nézett ki, hogy Poulter megszerzi a Toyota idei első rész sikerét. De a végére elfogyott a lendület, az utolsó előtti WP-nél már Hirvonen volt a leggyorsabb a Minivel. Al-Attiyah 9 másodperccel volt lassabb mint finn csapattársa. A Toyotások végül a 3-4. helyet szerezték meg Poulter és De Villiers sorrendben. Az összetettben nem változott a sorrend: Peterhansel, Al-Attiyah és De Villiers.

A kamionosoknál Versluis volt a leggyorsabb az MAN-nel. Mögötte Villagra végzet az Ivecoval, míg harmadikként Stacey finiselt szintén egy MAN-nel. De Rooy 5. lett és továbbra is megnyugtató előnnyel vezet.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah szakaszt nyert, Somfaiék számára véget ért a verseny

Close