Hirvonen egy kamionnal, Peterhansel egy motorossal ütközött

A Dakar Rally tizedik szakaszának összefoglalója. A motorosoknál az egyik, eddig dobogós helyen álló versenyző kiesett.

A Dakar Rally mezőnyére ma a Chilecito és San Juan közötti 751 kilométer várt, amiből 449 kilométer volt a szelektív.
A motorosok élmezőnyéből többen eltévedtek és jelentős időveszteséget könyvelhettek el. A tévelygők között volt Sunderland, Quintanilla, Gonqalves és Metge. Quintanillanak később is meg kellett állnia ugyanis technikai probléma lépet fel a Husqvarnaján. Meg tudta javítani, de már több mint 1 óra hátránnyal érte el a második WP-t. Később egészségügyi okokból fel kellett adnia a versenyt. Brabec a cél előtt 12 kilométerrel volt kénytelen megállni. Ma Metge bizonyult a leggyorsabbnak, 55 másodperccel előzte meg Sunderlandot, akinek egyébként a vízhordója. Svitko lett a harmadik. A WP6-nál Dési János a 67., míg Saghmeister Gábor a 68. helyen állt.

Az autósoknál Peterhansel ütközött a motoros Simon Marcical. Mr. Dakar ott maradt a motorossal, míg megérkezett az orvosi csapat. (Valószínűleg este vissza fogja kapni az itt elvesztegetett időt.) Ennek ellenére ma harmadik lett. Hirvonen már a szakasz elején is sok időt vesztett, de aztán ütközött egy kamionnal, aminek következtében megsérült a Mini hűtője. Ezt orvosolták, de a WP5-nél már három óra volt a finn versenyző hátránya. Sokáig úgy tűnt Despres nyeri a mai szelektívet, de Loeb a végén rákapcsolt és megelőzte a honfitársát.

A kamionosoknál a WP6-nál Kamaz uralom, Nikolaev, Sotnikov és Mardeev az első három sorrendje.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Törölték a 9. szakaszt

Close