Heyzi az idei terveiről

P1270376 Heizer-Venesz “Heyzi” Tibor is mesélt nekünk az idei terveiről.Heizer-Venesz “Heyzi” Tibor:
„2014-re is hasonló terveink vannak mint mindig. A-R-C (Arrabona Rally Club-a szerk) futamokon való részvétel és 1-2 Bakonyszlalom. Egyelőre, ami biztos, hogy április 5-én indulunk a Rábaringen. Ha minden jól megy, talán lesznek új feliratok az autón és ez merőben megváltoztathatja az idei terveinket. De erről csak ennyit mondanék, mivel realista vagyok és semmi nem 100%.
A csapat kiváló és maradt a tavalyi felállás, aminek nagyon örülök! Szuper navigátorom van, tökéletes az összhang és a bizalom, ami nagyon fontos. A szerviz csapat tökéletes! Hozzáállás és szakmai szempontból is. Igazi “fanatic” mindenki!

Heizer-Venesz Tibor "Heyzi" Lada

Idén is szeretnénk a lelkes nézőknek autózni és csak az utcai gumi jöhet szóba! 🙂 Az autón egyelőre semmi változás nincs max 1-2 hupli, de az kit érdekel, igaz? Nem vitrinbe csináltuk! 🙂 Persze szeretnénk fejleszteni, viszont erre még nincs keret. Annyi biztos, hogy egy tükröt rakok belülre mert ha megint az egyik “időre autózó” kollégát feltartanám, el tudjam engedni! (bocs Kari!)

A főbb szponzorok továbbra is mellettünk állnak, ami nagyon megnyugtató. Hatalmas köszönet Nekik is!
Megragadnám az alkalmat és megköszönném mindenkinek, aki valamiféle segítséget nyújtott nekünk, de kiemelném a Dugó Alkatrész Kft-t, AlmaMintabolt Győr, Jotta-Car Kft. Autómentés-Autó felvásárlás, SZIGMA Gumiszerviz Győrszentiván, 4V-REKLÁM és az Ergoline Szolárium stúdió segítségét!
És köszönet a médiásoknak a rengeteg fotót és videót, amit szabadidőt és energiát nem kímélve még rossz időben is készítettek rólunk!

Köszönjük!”

Kövesd a csapatot Facebookon.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
358
 Photos
704
 Followers
397
 Following
WRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photos
Ezt olvastad már?
Ostberg az élen a Mexikó Rallyn (videóval)
Close