Herczigék nyertek Miskolcon

A HELL 23. Miskolc Rallye zárónapjának az összefoglalója.
A HELL 23. Miskolc Rallye zárónapjának reggelén a Herczig Norbert-Bacigal Igor páros kezdett a leggyorsabban. A következő kánói szakaszon Turán Frigyes és Farnadi Ágnes bizonyult a legjobbnak, ezzel az összetettben is feljöttek a második helyre. Ez a gyors végül etap lett Friedmann Zsolték balesete miatt. Az első kör utolsó szakaszát a címvédő páros nyerte. A Velenczei Ádám-Szedő Csaba kettős már az előző gyorsokon is kisebb fékproblémákkal küzdött, itt is sokat kaptak. Abszolútban a hetedikről a 14. helyre csúsztak vissza. Szintén a technika ördögével álltak hadilábon Hadikék, ők ennek ellenére tartották az ötödik helyet.

A második körben Lyukóbányán Turán Frici és Herczig Norbi tizedre azonos időt autózott. Kánón ismét Turánék voltak a jobbak. Kazár Miklósnak eltört egy féltengelye, ezt kihasználva Hadikék feljöttek a negyedik helyre. A kör utolsó szakaszát ismét Herczigék nyerték. Turánék eltaláltak egy hatalmas követ, utána visszavettek a tempóból. Velenczeiék ennek a körnek már neki sem tudtak állni.

Az utolsó előtti gyorsot Turánék húzták be. Hadikék eltaláltak egy lassítót, összetettben visszacsúsztak a hatodik helyre. Az utolsó részsikernek Vincze Ferencék örülhettek, valamint annak is, hogy az abszolút harmadik helyen fejezték be a versenyt. Herczigék előnyéből több mint 20 mp maradt a verseny végére Turánékkal szemben. Ranga Péterék az utolsó gyorson hódították el a 4. helyet Kazáréktól.

A Rallye2-ben a Csomós Miklós-Nagy Attila duó nyert, Berényiék és ifj. Kanyikék előtt.

A HELL 23. Miskolc Rallye nem hivatalos végeredménye IDE kattintva érhető el.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Újabb reformok a DTM-ben

Close