Herczigék nyertek Miskolcon

A HELL 23. Miskolc Rallye zárónapjának az összefoglalója.
A HELL 23. Miskolc Rallye zárónapjának reggelén a Herczig Norbert-Bacigal Igor páros kezdett a leggyorsabban. A következő kánói szakaszon Turán Frigyes és Farnadi Ágnes bizonyult a legjobbnak, ezzel az összetettben is feljöttek a második helyre. Ez a gyors végül etap lett Friedmann Zsolték balesete miatt. Az első kör utolsó szakaszát a címvédő páros nyerte. A Velenczei Ádám-Szedő Csaba kettős már az előző gyorsokon is kisebb fékproblémákkal küzdött, itt is sokat kaptak. Abszolútban a hetedikről a 14. helyre csúsztak vissza. Szintén a technika ördögével álltak hadilábon Hadikék, ők ennek ellenére tartották az ötödik helyet.

A második körben Lyukóbányán Turán Frici és Herczig Norbi tizedre azonos időt autózott. Kánón ismét Turánék voltak a jobbak. Kazár Miklósnak eltört egy féltengelye, ezt kihasználva Hadikék feljöttek a negyedik helyre. A kör utolsó szakaszát ismét Herczigék nyerték. Turánék eltaláltak egy hatalmas követ, utána visszavettek a tempóból. Velenczeiék ennek a körnek már neki sem tudtak állni.

Az utolsó előtti gyorsot Turánék húzták be. Hadikék eltaláltak egy lassítót, összetettben visszacsúsztak a hatodik helyre. Az utolsó részsikernek Vincze Ferencék örülhettek, valamint annak is, hogy az abszolút harmadik helyen fejezték be a versenyt. Herczigék előnyéből több mint 20 mp maradt a verseny végére Turánékkal szemben. Ranga Péterék az utolsó gyorson hódították el a 4. helyet Kazáréktól.

A Rallye2-ben a Csomós Miklós-Nagy Attila duó nyert, Berényiék és ifj. Kanyikék előtt.

A HELL 23. Miskolc Rallye nem hivatalos végeredménye IDE kattintva érhető el.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Újabb reformok a DTM-ben

Close