Hatalmas csatában Bouffier nyert Rómában

Igencsak izgalmasra sikeredett a Rally di Roma Capitale záró napja. A magyarok sikeresen teljesítették a versenyt.

Azok után, hogy a szombati utolsó gyorson Alexey Lukyanuk az élről esett ki, vasárnapra már csak két versenyző volt versenyben a győzelemért: Kajetanowicz Kajetan és Bouffier Bryan.
A vasárnapi első szakaszon Kajetanowicz át is vette a vezetést Bouffiertől. A lengyel versenyző a következő két gyorsot is behúzta, így a szerviz előtt 3,3 mp előnnyel várhatta a folytatást.

A nap során először Bouffier is feliratkozott a szakaszgyőztesek listájára, aki ezzel az összetettben is az élre állt. A következő, mindössze 8,6 kilométeres erőpróbán ismét a lengyel volt a jobb és visszaszerezte a vezetést. Így az utolsó szakasz előtt 0,5 másodperc volt a különbség az első két pilóta között. A szakaszt egyébként a Rally2-vel versenyző Suárez nyerte.
Az utolsó gyorsot Bouffier nyerte 0,8 mp-vel Kajto előtt, ami azt eredményezte, hogy 0,3 mp-vel a francia nyerte az ERC római fordulóját.
Magalhaes hátránya a harmadik helyen már majdnem egy perc volt.

Ami a magyarokat illeti Érdi Tibor és Papp György az ERC2-ben hamar ellenfelek nélkül maradtak. Kisebb technikai gondjaik ellenére teljesíteni tudták a versenyt az abszolút 17. helyen és a kategóriát megnyerték. Klausz Kristóf és Csányi Botond az abszolút 19., és az ERC3 6. helyén fejezte be a római versenyt.

A Rally di Roma Capitale 2017 végeredménye IDE kattintva tekinthető meg.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
359
 Photos
707
 Followers
397
 Following
HunGarian Baja 2017

#rallyraid #fordf150 #motorsport #canon #4x4 #ford #hungarianbaja #canon700d #offroad #fordperformance #canonhun #crosscountryrally #fordracing #martinprokop #canonshot #fiaworldcup #fordnation #motorsportphotography #fordsofinstagram #hungarianbaja2017 #prokop #rallyfanshu #fordfamilyWRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshu
Ezt olvastad már?
10 éve hunyt el Colin McRae

Close