Három magyar páros Írországban

Közzé tették a rally Európa-bajnokság következő versenyének nevezési listáját, melyen hazánk fiai is megtalálhatók a népes mezőnyben.
Április 7-9 között a Circuit of Irelanddal folytatódik az ERC. A rallyra 77 páros adta le a nevezését, ami rekord a verseny történetében. A nevezők több mint fele, szám szerint 38 duó R5-ös vagy S2000-es autóval indul. Ott lesz a rajtnál Craig Breen, aki a tavalyi győzelme után idén is szeretné megnyerni a versenyt. Idén azonban már egy Citroen DS3 R5-tel fog indulni, lévén már a Citroen versenyzője. Szintén ilyen autóval indul az ír bajnok Keith Cronin is. A WRC2-öt és a Brit bajnokságot is vezető Elfyn Evans egy Ford Fiestával vág majd neki a Circuit of Irelandnak. Természetesen ott lesz az ERC élmezőnye is: az előző versenyt megnyerő Lukyanuk, a tavalyi bajnok Kajetanowicz, Consani, Tarabus és Tlustak.

A szezonnyitóhoz képest szerényebb magyar kontingensnek szoríthatunk majd. A nem túl sikeres előző verseny után újra harcba száll a Botka Dávid-Szeles Péter páros a Citroen DS3 R5-tel. Az ERC3-ban a Várkonyi Szabolcs-Csányi Botond és a Németh László-Szegő János kettősök fogják a magyar színeket képviselni. Mindegyik páros Peugeot 208 R2-vel indul a viadalon.

A Circuit of Ireland nevezési listája IDE kattintva tekinthető meg.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
11. Eger Rallye 2016

Close