Hangodi Zoltán dobogón végzett Lengyelországban

A Baja Poland összefoglalója.

A HunGarian Baja után Lengyelországban, a Baja Polnadon mérte össze tudását a tereprali világkupa mezőnye. Nasser Al-Attiyah a sikertelen olimpia után érkezett a versenyre és győztesként távozott. A katari versenyző mind az öt futamot megnyerte, ahol elindult idén, ezzel a bajnokságot is megnyerte. A haza pálya előnyét élvező Holowczyc lett a második, miután defektet kapott és ki kellett cserélnie, amivel jócskán lemaradt. A harmadik helyen szintén egy Toyota végzett Marek Dabrowskival a volánnál.

A HQ Racing újabb dobogós helyezést szerzett, ezúttal Hangodi Zoltán révén, aki a T3-as kategória 3. helyén végzett a Mosquitóval. Csapattársának, Juhász Gábornak nem sikerült teljesíteni a Baja Polandot.

“Nagyon nehéz verseny volt, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült befejezni, és örülök a kategória-dobogónak is, de azért azt nem mondanám, hogy teljesen elégedett vagyok. Ami a mai napot illeti, az első pálya tetszett, a második nem annyira, a végén volt egy homokos rész, ami rosszabb volt, mint a fesh-fesh. A második körben le is rövidítették a pályát, mert a kamionok elakadtak, de őszintén szólva másodszorra szerintem már az autók sem tudtak volna átmenni” – mondta Hangodi Zoltán.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Bányásznapi Oroszlány Rallye képek és videó

Close