Hangodi Zoltán dobogón végzett Lengyelországban

A Baja Poland összefoglalója.

A HunGarian Baja után Lengyelországban, a Baja Polnadon mérte össze tudását a tereprali világkupa mezőnye. Nasser Al-Attiyah a sikertelen olimpia után érkezett a versenyre és győztesként távozott. A katari versenyző mind az öt futamot megnyerte, ahol elindult idén, ezzel a bajnokságot is megnyerte. A haza pálya előnyét élvező Holowczyc lett a második, miután defektet kapott és ki kellett cserélnie, amivel jócskán lemaradt. A harmadik helyen szintén egy Toyota végzett Marek Dabrowskival a volánnál.

A HQ Racing újabb dobogós helyezést szerzett, ezúttal Hangodi Zoltán révén, aki a T3-as kategória 3. helyén végzett a Mosquitóval. Csapattársának, Juhász Gábornak nem sikerült teljesíteni a Baja Polandot.

“Nagyon nehéz verseny volt, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült befejezni, és örülök a kategória-dobogónak is, de azért azt nem mondanám, hogy teljesen elégedett vagyok. Ami a mai napot illeti, az első pálya tetszett, a második nem annyira, a végén volt egy homokos rész, ami rosszabb volt, mint a fesh-fesh. A második körben le is rövidítették a pályát, mert a kamionok elakadtak, de őszintén szólva másodszorra szerintem már az autók sem tudtak volna átmenni” – mondta Hangodi Zoltán.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Bányásznapi Oroszlány Rallye képek és videó

Close